Ungaria, antrenamente 3: Aspira Hamilton la pole position?

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.07.2009
Lewis Hamilton a continuat prestatiile excelente de vineri si a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente din Ungaria, devenind un potential contra-candidat pentru pole position.

McLaren Mercedes a a ocupat prima pozitie in toate cele trei sesiuni de antrenamente de pe circuitul de la Hungaroring, dupa ce Lewis Hamilton a repetat performanta de vineri dupa-amiaza.

Campionul mondial a fost cronometrat cu 1.21.009, fiind cu patrui zecimi de secunda mai rapid decat Nick Heidfeld si cu o jumatate de secunda mai bun decat Nico Rosberg.

Performanta sa a fost completata de Heikki Kovalainen, care s-a pozitionat pe locul 4, in fata unui surprinzator Sebastien Buemi.

Red Bull Racing si Brawn GP, cele doua pretendente la titlul mondial, nu au acordat o atentie prea mare timpilor. Mark Webber si Sebastian Vettel au ocupat locurile 9 si, respectiv, 10, in contextul in care germanul a efectuat numeroase schimbari la setari pe parcursul sesiunii, pentru a determina cea mai buna configuratie pentru monopost. Intre timp, Rubens Barrichello si Jenson Button au ocupat doar locurile 13 si, respectiv, 17, o posibila cauza fiind reprezentata si de temperaturile foarte scazute de la Budapesta comparativ cu ziua precedenta.

Sesiunea nu a fost lipsita de incidente, Adrian Sutil deteriorand grav aripa fata a monopostului Force India dupa ce a iesit in decor in virajul 8.

De asemenea, Timo Glock a petrecut o mare parte a sesiunii in garaj, in urma unor defectiuni la sistemul hidraulic.

Debutantul Jaime Alguersuari a stabilit cel de-al 18-lea timp, ocupand pentru putin timp chiar si locul 2 pe parcursul sesiunii. Noul pilot al Scuderiei Toro Rosso s-a descurcat astfel onorabil, fiind cu numai 1.382 secunde mai lent decat liderul Hamilton.

Calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei vor incepe la ora 15:00, ora Romaniei.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Comentarii (12)

  • degeaba
    pole-ul il va lua SEbastian Vettel,pustiul minune in calificari ;)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Lewis
    De ce sa nu spere, au avut timp bun. Oricum eu sunt curios de cata benzina au pentru ca asta a fost strategia lor si in Germania. Vedem calificarile :P
    0 0
  • De ce nu?
    A avut un weekend perfect pana acum. Let's see! Prevad calificari de foc, Red Bull-ul e la rece, so...let the kids rock :P
    0 0
  • e ceva
    nu e rau sper sa apuce q3
    0 0
  • ceau
    eu gandesc asa.distanta relativ mare dintre linia de start si prima curba,ii va avantaja pe cei de la McLaren,avand KERS,si vor putea sa isi 'sacrifice'2-3 tururi in plus in cursa,preferand sa plece din pole,avand in vedere faptul ca aici se depaseste mai greu astfel,as miza pe primul lor pole de anul acesta.
    0 0
  • KERS
    lupta se va da intre McLaren si Massa ...Rosberg e constant poate furniza o surpriza la fel si kova...sau Alonso .Brawn&Redbull sau racit:))
    0 0
  • Hamilton
    Pole?Cat se poate de plauzibil:)
    0 0
  • ctlnmihai
    Aspira Hamilton la pole position?
    Nu stiu daca aspira la pole dar Mclaren face progrese si asta este important
    0 0
  • Aspira Hamilton la pole position?
    Are cele mai mari sanse....Ham dc no festeleste in Q1.....Dar sa nui uitam pe Vettel si Webber;) Massa Rosberg dc nu
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Calificari
    Sa vedeti cat de mult se va schimba ce vedeti in antrenamente, in calificari :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Eu... maine o sa vad cursa live... cu o mare tristete in suflet. Nu-l vad concurand maine pe Felipe, dar sper sa fie bine. Iti uram multa sanatate si insanatosire grabnica. Pacat.
    0 0
  • Sperante si pareri de rau
    Imi doresc sa castige Alonso, imi pare insa rau de absenta lui Massa. Din pacate, se pare ca, accidentul suferit este mult mai grav decat se lasa sa se inteleaga. Insa natosire grabnica si sa-l vedem cat mai curand pe pista.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru