Ungaria, antrenamente 3: Red Bull rămâne în frunte

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 31.07.2010
Mark Webber şi Sebastian Vettel au ocupat primele două poziţii în ultima sesiune de antrenamente de la Hungaroring. Ferrari reprezintă singura ameninţare.

Red Bull Racing este principala favorită în Marele Premiu al Ungariei după ce a dominat autoriar toate cele trei sesiuni de antrenamente de pe circuitul de la Hungaroring.

În sesiunea din această dimineaţă, cei doi piloţi ai echipei austriece au petrecut cea mai mare parte a timpului pe primele două poziţii, iar în cele din urmă Mark Webber a stabilit timpul de referinţă după ce a fost cronometrat cu 1:19.574. Coechipierul său Sebastian Vettel a fost cu aproape o jumătate de secundă mai lent, însă s-a poziţionat pe poziţia a doua.

Ferrari este singura echipă care a dat semne că poate ameninţa supremaţia Red Bull, însă chiar şi în aceste condiţii Fernando Alonso a fost cu peste o secundă mai lent decât Webber, iar Felipe Massa pe locul cinci.

La rândul lor, cei de la Renault continuă parcursul foarte bun în acest weekend, după ce Robert Kubica şi Vitaly Petrov au terminat antrenamentele pe locurile patru şi şapte. În schimb, previziunile sumbre ale lui Lewis Hamilton continuă să se adeverească, după ce pilotul echipei McLaren a terminat doar pe locul şase, cu trei poziţii mai sus decât coechipierul său Jenson Button.

Mercedes GP rămâne în continuare în urma celor trei forte, după ce Nico Rosberg şi Michael Schumacher au ocupat poziţiile opt şi, respectiv, 12.

Pe lângă Button, între cei doi s-au intercalat şi cei doi piloţi ai echipei Williams, Nico Hulkenberg şi Rubens Barrichello.

La fel ca şi vineri, sesiunea a fost lipsită în totalitate de evenimente majore care să necesite apariţia steagurilor roşii.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici. Calificările pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc la ora 15:00.

Comentarii (8)

  • andrei
    suprematia
    Dupa cursa de maine cineva va pierde locul 1, poate chiar si locuul 2.....in campionat
    4 3
  • situatia
    Mark Webber World Champion !

    va place sau nu cam asta e situatia cu tot sabotajul Red Bull-ului !
    4 3
  • Webber
    Nu va grabiti mai sunt curse destule
    5 2
  • Red Bull
    Red Bull e in mare forma aici . Imi vine foarte greu sa cred ca pot pierde pole-ul si victoria . Doar un duel agresiv intre Webber si Vettel sau o problema tehnica ii poate impiedica .
    3 3
  • buna
    va fi un weekend RedBull!
    2 1
  • Andreea90
    Fortza Ferrari !
    Si daca va fi weekend-ul lui Alonso ? :)
    2 2
  • Stefan
    week
    Va fi un weekend bun, fara mclaren!
    2 2
  • Fernando
    Alonso
    Da ai dreptate Andreea90, asa o sa si fie:weekend-ul lui Alonso.BAFTA .....ALONSO.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru