Update: Nurburgring va găzdui Marele Premiu al Germaniei

de Daniel Popescu
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nurburgring a ajuns la un acord final cu Bernie Ecclestone pentru a găzdui Marele Premiu al Germaniei în 7 iulie.

UPDATE: Bernie Ecclestone a confirmat într-un comunicat de presă ca Nurburgring va găzdui Marele Premiu al Germaniei în sezonul 2013.

"Având în vedere lungă sa tradiţie, am fost fericit să sprijin alegerea circuitului de la Nurburgring ca gazdă pentru Formula 1", a declarat el.

Cursa de la Nurburgring va avea loc în 7 iulie.

ŞTIREA INIŢIALĂ

AvD, compania care gestionează circuitul de la Nurburgring, a ajuns în cele din urmă la un acord cu Bernie Ecclestone pentru găzduirea unui Mare Premiu de Formula 1in luna iulie.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţiile germane Allgemeine Zeitung şi Rhein Zeitung, care afirmă că au primit vestea de la Monika Fuhr, purtătorul de cuvânt al regiunii Rhineland-Palatinate.

Teoretic, Nurburgring ar trebui să găzduiască Marele Premiu al Germaniei, însă agenţia de presă SID afirmă că evenimentul ar putea fi cunoscut oficial drept Marele Premiu al Europei din cauza numeroaselor lupte politice dintre Nurburgring şi Hockenheim pentru dreptul de utilizare a primei titulaturi.

Urmareste Automarket
De altfel, Ecclestone afirma miercuri seară că situaţia cursei germane din acest sezon este departe de a fi clarificată tocmai din aceste motive.

Un anunţ oficial cu privire la cursa de Formula 1 pe care o va găzdui circuitul de la Nurburgring în 2013 este aşteptat în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc joi.

Via RTL, Reuters

Comentarii (1)

  • In sfarsit o veste buna!Ca va fi Marele Premiu al Europei sau al Germaniei pe mine ma intereseaza prea putin,dar sper sa vad un Mare Premiu pe Nurburgring anul asta.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru