USF1 neaga despartirea de Cosworth

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.10.2009
USF1 Team a negat speculatiile privind rezilierea contractului cu Cosworth pentru furnizarea motoarelor, insistand echipa este pe drumul cel bun pentru debutul in F1.

Presa germana a speculat pe parcursul saptamanii trecute ca USF1 Team intampina rreale dificultati in pregatirea sezonului 2010.

Una dintre presupuneri a fost intentia americanilor de a rezilia contractul cu Cosworth pentru furnizarea motoarelor, presa speculand chiar ca echipa nu va reusi sa se alinieze pe grila de start a Marelui Premiu al statului Bahrain din luna martie.

Cu toate acestea, Peter Windsor a negat aceste informatii. "Ma tem ca zvonurile nu sunt adevarate. Ramanem alaturi de Cosworth. Tocmai de aceea suntem incantati ca Bernand Ferguson (n.r - fostul director de motorsport al Cosworth) lucreaza cu noi", a declarat directorul sportiv al USF1 pentru publicatia online GPWeek.

Via | F1-Live

Taguri: Cosworth, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru