Vergne: "Într-un Red Bull aş fi cel puţin la nivelul lui Webber"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.11.2011
Jean-Eric Vergne este convins că ar obţine rezultate cel puţin la fel de bune precum Mark Webber dacă ar concura pentru Red Bull Racing.

Jean-Eric Vergne, unul dintre piloţii care fac parte din programul Red Bull Junior, a testat pentru campioana mondială în cadrul sesiunii de evaluare de la Abu Dhabi dedicată tinerilor piloţi.

Francezul a fost cel mai rapid în fiecare zi a competiţiei şi l-a impresionat pe Ian Morgan, şeful departamentului de inginerie, considerând că este capabil să se ridice cel puţin la înălţimea lui Mark Webber.

"Am văzut comentariile lui Ian Morgan şi au fost pozitive, nu pot ascunde asta. Ştiu că echipele sunt precaute cu piloţii tineri, iar McLaren a fost singura care a îndrăznit recent să meargă cu un pilot tânăr precum Lewis Hamilton. Am avut o pregătire similară, am făcut trei zile de teste şi nu am avut probleme fizice."

"De aceea, dacă aş fi fost pus într-un Red Bull, cred că nu m-aş fi descurcat mai raud decât Webber. Oricum, asta este impresia mea după aceste teste. Dar ştiu că drumul este încă lung şi acum mergem în Brazilia. Aceasta va fi ultima mea sesiune de antrenamente cu Toro Rosso înainte să ştiu ce voi face anul viitor", a precizat el.

Vergne este unul dintre cei patru piloţi aflaţi în lupta pentru cele două locuri disponibile la Toro Rosso în 2012, alături de Daniel Ricciardo, Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • @Vergne
    Poate si este rapid, dar abilitatile sale in regim de cursa nu cred ca se ridica la nivelul veteranului Weber
    23 1
  • mobius
    oare chiar asa sa fie
    Afiseaza o suficienta care nu-l pune intr-o lumina prea buna, cu atat mai mult cu cat intr-un Red Bull, cu siguranta ca si conationalul sau de la Ferrari s-ar fi simtit poate la fel de bine. Oricum comparatia sa cu Webber mi se pare deplasata si asta chiar daca Webber ar avea doar valoarea pe care i-o permite echipa.
    17 0
  • RBR
    cred ca toti piloti au valoare, mai ales daca sunt crescuti de echipa, ham vet, si alti dar valoare este pe pista, in cursa, daca Raikkonen ar fi la RBr sigur in cele 19 sau 20 de mari premi ar fi in pole de 18 ori la fel si alonso si ham, daca echipa iti cere sa fi locotenent si mai mult masina ta ar fi pregatita mai bine, pai ce mai e de zis, numai bine la toti
    12 4
  • Philly
    hKPuVElyjHy
    Whoa, things just got a whole lot eaesir.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru