Vettel a avut probleme la cutia de viteze şi înainte de startul cursei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.11.2011
Mark Webber a dezvăluit că Sebastian Vettel a avut defecţiuni la cutia de viteze chiar şi înainte de startul cursei de la Interlagos, însă echipa a preferat să nu o înlocuiască.

Defecţiunile suferite de cutia de viteze a monopostului lui Sebastian Vettel au condus la apariţia a numeroase teorii potrivit cărora acestea au fost inventate de Red Bull cu scopul de a-i oferi lui Mark Webber şansa de a obţine o victorie în sezonul 2011 al Formulei 1.

Informaţiile au fost caracterizate drept o glumă de oficialii Red Bull Racing, iar Mark Webber a dezvăluit că Vettel a avut probleme cu cutia de viteze încă din momentul în care aceasta a fost montată pe monopostul RB7, înaintea ultimei sesiuni de antrenamente libere de sâmbătă.

"Ştiu cât de mult am muncit băieţii sâmbătă noapte la cutia de viteze a lui Vettel, pentru că ceva nu era în regulă. Au rezolvat problema, dar, aşa cum am văzut ulterior, până la urmă a existat ceva care a cedat", a precizat australianul pentru publicaţia Autosport.

Red Bull Racing avea opţiunea de a schimba cutia de viteze a lui Vettel după a treia sesiune de antrenamente sau după calificări, însă acest lucru ar fi însemnat ca germanul să fie penalizat cu cinci poziţii pe grila de start.

Via | Autosport

Comentarii (7)

  • circ
    marele circ
    7 7
  • mai bine o schimba si dovedea ceva daca ar fi castigat plecand de pe 6
    9 7
  • teoretic...
    ...si pana la urma si practic avea mai multe sanse daca schimba cutia si era penalizat decat daca pleca cu ea cu probleme.o alta mare vrajeala marca red bull!mai lasati-ne cu vrajeala asta ca nu suntem orbi sau surzi si nici prosti!
    8 6
  • Ion Creanga
    mda
    si marmota invelea..
    2 8
  • Red Bull
    Din cate stiu eu monopostul, dupa sesiunea de calificari, nu trebuie modificat altfel risca penalizare si atunci ma intreb: daca a avut probleme cum de a obtinut pole position-ul?
    9 7
  • LASATI-NE CU VRAJELILE luati-va cutiile de viteze si duceti-va in lumea voastra
    0 4
  • vettel nr 1
    merita si mark webber locul 1
    vettel e cel mai bun...insa pentru moralul australianului este foarte important acest loc 1...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru