Vettel a testat pentru prima oara noul RB5

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.02.2009
Sebastian Vettel a efectuat primele tururi cu noul monopost Red Bull RB5 si dezvaluie primele senzatii avute la volan.

La scurt timp dupa prezentarea oficiala din aceasta dimineata, Sebastian Vettel a preluat comanda noului RB5 si a efectuat primele tururi pe circuitul de la Jerez.

Chiar daca timpul avut la dispozitie nu a fost foarte mare, germanul si-a putut face o prima impresie despre caracteristicile masinii si, mai ales, despre infatisarea acesteia.

"Este bine ca am avut masina pe circuit fara sa intampinam probleme majore, dar este mult prea devreme sa spunem ceva despre performanta", a declarat castigatorul cursei de la Monza de anul trrecut. "Acum ne concentram sa verificam toate sistemele, care sunt foarte diferite de cele de pe masina de anul trecut.

Este bine ca am revenit in monopost si simt ca acum ne indreptam spre Australia. Am avut o senzatie stranie cand m-am uitat in oglinzi, pentru ca nu vezi nimic in urma ta, nicio aripa sau alte apendice. Tot ce vezi sunt pneurile spate si masina arata dezbracata. Si privelistea din fata este diferita, din cauza formei nasului, dar ma voi obisnui foarte repede".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru