Vettel: "Ambiția noastră este să controlăm cursele de Formula 1, dar suntem departe de asta"

de Daniel Popescu
Duminica, 11.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel afirmă că ambiția Scuderiei Ferrari este să domine cursele de Formula 1, însă admite că în prezent echipa este departe de acest obiectiv.

Ferrari nu a obținut nicio victorie în primele 12 curse ale sezonului, în ciuda faptului că în unele etape a oferit indicii că are un monopost performant.

Acest lucru afectează deja semnificativ șansele lui Sebastian Vettel de a câștiga titlul mondial, iar germanul admite că Ferrari este departe de a fi în ipostaza de a controla cursele.

"Există loc de îmbunătățiri, în viraje avem lipsuri. Pe de altă parte, pe liniile drepte suntem avantajați, dar dacă am putea face schimb aș face-o. Ar putea urma circuite care să fie mai bune pentru noi, cum ar fi Spa și Monza. Dar până la urma ambiția noastră este să controlăm cursa, iar acum suntem departe de asta", a declarat el.

Cu toate acestea, Vettel insistă că atmosfera din cadrul echipei este în continuare foarte bună, în ciuda rezultatului modest din Ungaria, în special pentru ca o lipsă de rezultate era de așteptat pe baza rezultatelor din calificați.

"Am primit o confirmare, așa că nu cred că este un pas înapoi.

Am adus câteva update-uri, a fost un mic pas înainte, dar asta demonstrează că nu este suficient, Este important că moralul echipei să rămână pozitiv, ceea ce se și întâmplă", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (7)

  • ferrari daca nu il aduce pe Ross Brown nu va face nici o performanta.
    Sa nu fie in stare sa modifice aripa fata, strategia jalnica, organizare jalnica, piloti pe ploaie jalnici.
    4 10
  • Celelalte nu le comentez ca ai dreptate dar "piloti pe ploaie jalnici"? Ai ramas blocat la stadiul de Germania 2018? Nu vrei sa vorbim de anul asta?
    Nu mai fiti penibili.
    12 3
  • Corect, corect, Vettel e un pilot bun pe viraje iar Ferrari are o masina buna pe liniile drepte. La RBR avea o masina mai buna pe viraje.
    4 3
  • jalnic
    ambitia ar trebui sa fie de "a domina" si nu de "a controla".
    oricine intelege semantica va intelege si diferenta de abordare a exprimarii.
    acuma... depinde si cine si cum stie a traduce si interpreta din limba in care s-a efectuat interviul in cauza.
    1 0
  • da, sigur, Ferrari ar trebui sa lase tehnologia si tunelurile de vant si sa cerceteze semantica, acolo e problema lor ... wtf
    1 0
  • THE SPINNING GERMAN
    fetal e bun pe viraje :)))), asta e din gandirea profunda a scolii de balet de pe facebook, de aia taie sicanele si iese pe iarba mai ales cand are un pilot in spate(Button, Hamilton). Sa nu mai vorbesc de acrosajele minunate care tot prin viraje le face. Pe linie dreapta se descurca el cel mai bine, mai ales cand are drs si masini de pluton in fata.

    In alta ordine de idei ar trebui sa taca naibii ca pe mana lui au pierdut anul trecut titlul la piloti iar anul asta nici macar de nota 5 n-a fost(nota pe care singur si-a atribuit-o). E vai de mama lui si mai ales de fanii care il urmaresc.
    3 3
  • Costel
    Ambitia ta ar trebui sa fie indreptata spre controlul propriului monopost ca esti varza.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru