Vettel dedică pole position-ul echipei Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 21.04.2012
Sebastian Vettel a dedicat echipei Red Bull pole position-ul obţinut în Bahrain şi a laudat munca depusă de ingineri pentru a reveni în frunte după un start slab de sezon.

Sebastian Vettel a obţinut 15 pole psoition-uri în sezonul 2011, însă Red Bull Racing a avut un start modest de sezon în acest an, când Sebastian Vettel a obţinut un singur podium în primele trei curse.

Lucrurile au început însă să fie favorabile pentru campioana mondială în Bahrain, acolo unde Vettel a obţinut sâmbătă primul pole position al sezonului. Germanul a dedicat performanţa inginerilor Red Bull, pe care i-a lăudat pentru munca depusă în ultima lună pentru a reveni în fruntea Formulei 1.

"Este grozav şi dedic (pole position-ul) echipei şi băieţilor. Nu a fost un start de sezon uşor pentru noi, aşteptările au fost mari, dar mai mult decât orice au fost propriile noastre aşteptări. Nu am reuşit să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor. Am muncit din greu la monopost, băieţii nu au dormit prea mult în ultimele curse, în China a fost o cursă dificilă, aşa că sunt fericit să fiu în pole", a declarat germanul la conferinţa de presă.

Red Bull Racing a avut performanţe bune în regim de cursă în primele trei Mari Premii ale anului, motiv pentru care vettel anticipează un rezultat bun duminică.

"Este dificil, cursa este lungă şi multe se pot întâmpla.

Suntem destul de agresivi şi ar trebui să fim buni în cursă. Am fost destul de consistenţi în regim de cursă în ultimele două curse, iar aici sunt cu siguranţă mai fericit în privinţa monopostului", a adăugat el.

Coechipierul său Mark Webber va lua startul chiar din spatele său, de pe poziţia a treia a grilei de start. Australianul a fost surprins de performanţa monopostului Red Bull în calificări, mai ales că a fost învins pentru prima oară de Vettel în acest sezon.

"Sunt destul de surprins să fim atât de competitivi pe un circuit solicitant care nu se potriveşte punctelor noastre forte, dar este bine pentru băieţi. Circuitul este destul de dificil pentru pneuri, au fost câteva surprize sâmbătă, aşa că vom vedea ce se va întâmpla duminică. Mă simt încrezător pentru mâine", a precizat el.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • adrian
    de ce nu s-au transmis clificarile?
    0 9
  • @adrian
    Calificarile au fost pe DigiSport 3.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru