Vettel, desemnat cel mai bun sportiv de catre ADAC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Sebastian Vettel a fost desemnat cel mai bun sportiv din sporturile cu motor de catre Clubul Auto German.

Chiar daca a ratat titlul mondial in favoarea rivalului sau Jenson Button, Sebastian Vettel continua sa stranga aprecieri pentru performantele realizate in sezonul 2009.

Astfel, pilotul echipei Red Bull Racing a fost declarat cel mai bun sportiv care activiteaza in sporturile cu motor de catre Clubul Auto German (ADAC), cea mai mare organizatie de acest tip din Europa.

Germanul este numai al doilea pilot de Formula 1 care primeste acest trofeu, primul fiind septuplul campion mondial Michael Schumacher. Vettel, care a devenit cu aceasta ocazie cel mai tanar castigator al acestui premiu, nu a putut fi prezent la ceremonia de decernare a trofeului ce a avut loc la Munchen, locul sau fiind luat de Ian Morgan, seful departamentului de inginerie al echipei Red Bull Racing.

Cu numai cateva zile in urma, Vettel a fost desemnat cel mai bun pilot din Formula 1 in 2009 in topul anual realizat de publicatia Autosport pe baza voturilor secrete acordate de sefii de echipe.

Via | Formula1.com

Taguri: ADAC, Vettel, premiu, trofeu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru