Vettel exclude repetarea defecţiunii la cutia de viteze

de Daniel Popescu
Vineri, 05.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel este convins că Red Bull a rezolvat defecţiunea înregistrată la Silverstone la cutia de viteze şi apreciază decizia Pirelli de a schimba pneurile.

Esential 25 de puncte a pierdut Vettel din cauza abandonului de la Silverstone
Sebastian Vettel a fost nevoit să abandoneze din postura de lider cu 11 tururi înainte de finalul cursei de la Silverstone din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze, însă este optimist că nu va întâmpina probleme similare la Nurburgring.

Germanul este convins că Red Bull Racing a identificat problema pentru a evita reproducerea ei în timpul Marelui Premiu al Germaniei din acest weekend.

"Lewis Hamilton a avut o problemă cu pneurile, dar cred că am fi putut să-l egalăm în termeni de ritm. După aceea a fost frustrant şi dezamăgitor să pierdem conducerea din cauza unei probleme tehnice, dar astfel de lucruri se întâmplă. Am înţeles problema, am rezolvat-o şi mergem mai departe", a declarat el la Nurburgring.

Am înţeles problema, am rezolvat-o şi mergem mai departe.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
În plus, Vettel este mulţumit de reacţia rapidă a celor de la Pirelli, care au adus pneuri spate cu structură nouă din kevlar pentru a evita apariţia unor noi pene de cauciuc.

"Cred că este bine că într-o săptămână am putut avea pneuri noi pentru această cursă.

Este mai sigur pentru noi toţi. Evident, ultima cursă nu a fost aşa cum am vrut. Este bine că avem un nou pneu aici, dar este dificil de spus cât de bun sau de diferit este. Sunt însă încrezător că este un pas înainte pentru siguranţă", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • MULTI 21
    Poate faci o pana;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru