Vettel: "Hamilton a fost fenomenal în calificări"

de Daniel Popescu
Sambata, 29.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a recunoscut superioritatea celor de la Mercedes în calificări şi crede că germanii au remediat cel puţin parţial problemele cu pneurile spate.

Esential 3 este pozitia de pe care va pleca in cursa Sebastian Vettel
Sebastian Vettel a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lewis Hamilton după ce britanicul a obţinut sâmbătă pe circuitul de casă de la Silverstone al doilea pole position din acest sezon.

Pilotul echipei Red Bull admite că nu-l putea învinge pe britanic şi crede că Mercedes a remediat cel puţin parţial problemele recente cu degradarea pneurilor spate, sugerând că au fost avantajaţi de testele cu Pirelli de la Barcelona.

"Fie Hamilton a găsit o scurtătură, fie are ceva special aici. A fost un tur fenomenal pe care noi nu l-am putut obţine. Am avut un tur bun, apropiat de al lui Mark Webber şi cu siguranţă nu cedăm teren în mod intenţionat, pur şi simplu sunt foarte rapizi în calificări. Pentru duminică... cine ştie ce se poate întâmpla? Şi ei devin din ce în ce mai buni, pentru că îi ajută să petreacă mai mult timp cu pneurile...

dar să ne oprim aici", a declarat el.

A fost un tur fenomenal pe care noi nu l-am putut obţine.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Coechipierul său Mark Webber, care a anunţat că se va retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului pentru o carieră cu Porsche la Le Mans, este dezamăgit că a fost învins pe ultima sută de metri de german, după ce a fost aproape permanent mai rapid decât acesta.

"A fost dezamăgitor să fiu depăşit de Vettel la final pentru o zecime de secundă, a fost o luptă foarte echilibrată. Am fost mulţumit de prima parte a turului meu, dar aş fi putut mers mai bine în ultimul sector", a precizat el. 

Comentarii (5)

  • "Şi ei devin din ce în ce mai buni, pentru că îi ajută să petreacă mai mult timp cu pneurile... dar să ne oprim aici"

    Ma enerveaza persoanele care merg pe insinuari si nu au curaj sa spuna ceea ce gandesc. Ori zici pana la capat, ori taci din gura si nu mai spui nimic.
    20 10
  • Sunt tare curios sa vad sursa celor relatare aici......am vazut conferinta de presa de dupa calificari, dar nu tin minte sa fi zis nemtul asta "pentru că îi ajută să petreacă mai mult timp cu pneurile... dar să ne oprim aici"....in fine, nu are importanta.
    Ramane de vazut daca Merc'urile se pot mentine in frunte...ar fi o figura frumoasa.
    6 2
  • barichelu
    di resta pleaca ultimu
    1 0
  • barichelu@ MUultumim de informatie si sa fie o cursa buna pentru Paul
    3 1
  • mirel_f1
    am trait sa o vad si pe asta Vettel sa abandoneze cei drept din cauza unor probleme la monopost ,oare se incepe sa se cam strice monopostul Redbull?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru