Vettel, impulsionat de progresele realizate în Spania

de Daniel Popescu
Luni, 12.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel este mulţumit de progresele înregistrate în Spania, după ce a obţinut o clasare pe locul patru în urma unui weekend afectat de defecţiuni tehnice.

Esential 11 pozitii a recuperat Sebastian Vettel in cursa comparativ cu pozitia de pe grila de start
84 de puncte a acumulat Red Bull Racing in clasamentul constructorilor
Sebastian Vettel a avut parte de numeroase probleme pe parcursul Marelui Premiu al Spaniei şi a fost nevoit să ia startul doar de pe locul 15 în urma unor defecţiuni la cutia de viteze.

Pilotul echipei Red Bull Racing a avut însă o strategie inspirată cu trei opriri la boxe, a reuşit să depăşească câţiva piloţi şi a ajuns până pe locul patru, chiar în spatele coechipierului său Daniel Ricciardo.

"Cu siguranţă a fost mai bine decât în cursa precedentă, când a trebuit să mă las depăşit. Am fost foarte mulţumiţi de monopost în cursă. A trebuit să avem răbdare. După ce nu am mai avut trafic, am fost capabili să profităm de ritmul nostru. Am avut o strategie bună cu două stinturi la final cu pneurile mai moi şi am putut depăşi câţiva piloţi.

M-am bucurat de cursă şi cred că este cel mai bun rezultat pe care îl puteam obţine", a declarat germanul.

La rândul său, Ricciardo este mulţumit că a obţinut primul podium din acest sezon, însă speră ca diferenţa faţă de cei de la Mercedes să scadă în perioada următoare.

"Din păcate nu reuşim să-i prindem din urmă pe cei de la Mercedes, aşa că un loc trei singuratic nu reprezintă un rezultat prost. Mercedes reprezintă echipa de top în acest moment, dar se pare că ne stabilim drept următoarea echipa în top, aşa că trebuie să ne strecurăm mai aproape", a precizat australianul. 

Comentarii (11)

  • a inceput sa-i dea ceata lui Alonso si pe acest regulament tehnic. Sa vedem ce mai inventeaza alonsistii ca anul trecut au aruncat totul pe revenirea la pneurile mai tari
    26 14
  • Si lui Hulk ,Rici ,Botas ,Grojan daca le dai un AMG le da ceata lui Vitel , Alonso etc, pai daca nai masina te bati pt mijlocul plutonului si sa nu mai vorbim deRBR de ani trecuti ca stie toata lumea cu ce minarii au cistigat
    14 33
  • andrey_1293
    Pe nu stiu ce site citisem o declaratie de-a lu' Vettel dupa calificari ca cica s-a cam plictisit cu situatia asta: Mercedes prima linie si el probleme cu masina, ca nu o intelege. Hai ca usor usor ii vine chefu'. Poate dupa sezonu european castiga iar curse si ia campionatu in ultima cursa :))))
    22 12
  • Cred ca Ricciardo ar cam trebui sa isi ia adio de la locul in 3 pe podium, Vettel usor usor se va bate cu rosberg, alonso sa ramana in continuare la ferrari, ii sta f.bine acolo unde ii este locul si valoarea. Anul asta podium-ul nu este de nasul lui obosit :))
    22 25
  • Daniel Popescu ar trebui sa modifici:MP al Monaco incepe joi
    5 0
  • x-zone-pac
    iarasi vb gura ta fara sa fie conectata la creier
    7 6
  • caca zone ,asta e sigur fan Vitel si fan Ciuvica , Badea si alti comunisti de la antena 3 ,de se da el mare destept ,, SI----IR ,,
    5 10
  • ai o problema ca uni sunt fani Vettel sau Red Bull, se vede ca frustatea vorbeste tu fiind fan alfonso
    9 6
  • recunosc sportiv forma proasta prin care trece Ferrari [alonso -kimi ]dar cred ca trebuie sa fim mai respectuosi in comentarii [com x-zone ] felicitari mercedes,dar nici nu pot sa uit minariile RBR ...nici nu te salut ,,la revedere ,,
    4 9
  • @ss76
    Aia de care spui tu de la A3 sint main degraba utecisti,comunisti gasesti la Cotroceni(daca te grabesti)dar nu despre asta e vorba ci ca ai uitat s-o bagi p'aia cu forta lu'Alonso...
    5 4
  • Poate va castiga la Monaco.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru