Vettel, îngrijorat de progresele recente realizate de McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.08.2011
Sebastian Vettel a admis că este îngrijorat de progresele realizate recent de Mclaren şi admite că Red Bull trebuie să revină în forţă la Spa-Francorchamps.

Sebastian Vettel şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul general după cursa de la Hungaroring, avansul său crescând la 85 de puncte faţă de ocupantul locului doi, Mark Weber.

Cu toate acestea, campionul mondial nu a obţinut nicio victorie în ultimele trei etape şi admite că progresele demonstrate de McLaren în ultima perioadă nu sunt benefice pentru Red Bull.

"Cred că victoria nu era imposibilă duminică. În termeni de campionat a fost o cursă bună, cu mulţi piloţi care au terminat în spatele nostru, cu excepţia lui Jenson Button. Cred că cel mai important mesaj este ca în ultimele două curse în special McLaren sunt foarte competitivi. Nu suntem mulţumiţi de asta, aşa că trebuie să revenim la Spa", a declarat germanul.

Pilotul echipei Red Bull insistă că obiectivul său principal rămâne să obţină victorii în fiecare dintre ultimele opt curse ale anului şi că nu este interesat de situaţia din clasamentul general.

"Cred că pe locul doi în clasamentul general este Webber, dar nu ştiu la câte puncte în spate şi nu mă interesează, nu le calculez.

Îl văd pe Fernando Alonso în faţa mea cu un set diferit de pneuri şi nu mă gândesc la campionat când concurez, mă gândesc să încerc să câştig. Button a câştigat mai multe puncte astăzi (n.r - duminică), alţi piloţi au câştigat mai puţine, dar nu asta este important. Obiectivul nostru trebuie să fie să câştigăm curse şi pot să vă spun că sunt foarte, foarte dornic să câştig curse", a mai precizat el.

Via | Red Bull

Comentarii (8)

  • îngrijorat de progresele
    el de acuma in colo o sa spuna ca este îngrijorat de progresele celorlanti da ce vrea el sa se lupte de la egal la egal cu ceilanti nu sa plece din pozitia intai ia un avans si gata castiga cursa, sa vada cum e in pluton sa se lupte pt locul 1
    17 7
  • PepDreams
    E amuzant..cum castiga altcineva,gata,respectiva echipa a progresat,ii este teama...nu asa face un campion.Adica,i-a fost teama lui Alonso sau Hamilton de RBR,stiindu-se ca au poate cea mai buna masina?Nu,au facut tot posibilul sa il intreaca,si-au imbunatatit masinile si acum se observa acest lucru prin clasarile lor pe podium.In plus,au luptat in cursa,fie ca era vorba de coechipieri sau cel vizat in interviu....Vettel,chiar daca are un avantaj imens din toate punctele de vedere si clar ajunge campion,ar trebui totusi sa nu se faca de ras cum a fost in Germania..si acum,a luat el pole-ul,insa in fata lui Hamilton de ex si toti ceilalti ce l-au amenintat,a aratat ca este bun doar cand pleaca primul si,cum spunea vale inainte,gata,castiga cursa...
    10 6
  • Vetteelll
    Vettel daca nu avea masina asa buna nu era lider detasat si nu castiga campionatu anu trecut.de la egal la egal cei de la McLaren si Ferrari il depasesc.mai frumoasa era F1 cand erau batalii intre pilotii de la McLaren si Ferrari...
    12 6
  • E comic
    E comic cum Vettel "se face de ras" terminand pe 2 sau 4 :)). Cand Vettel greseste e un amator, cand Hamilton sau Alonso gresesc e pentru ca fac spectacol. RBR nu au o masina atat de superioara pe cat au umflat-o fanii McLaren si Ferrari, ba chiar la ora actuala cred ca e putin sub amandoua, poate mai ai un mic avantaj in calificari, in cursa RBR e sub ei. Dar vorba aia, "haters must hate".
    6 12
  • Daniels
    unde-i vettel?doar masina il mai tine pe podium!
    Cum spunea "fratele" mai sus RBR mai au un "mic" avantaj in calificari! Eu il vad umilit mai mereu pe Vettel, iese mereu in decor, pai un pilot mare, campion pe deasupra stie si sa depaseasca si sa se apere..iepurasul cand are masina cea mai tare si pleaca primul castiga. Altfel, cand e un grup cu leii iese jumulit. Cu masini egale il halea spaniolul si Hamilton. Ba ii mai dadea si Button pe cate-o ploicica buna. Sa-i pupe sutana lui nea Newey ca i-a pus asemenea masina sub fundulet din prima cursa!Da, cand ai pretentii la a l 2-lea titlu mondial si te faci de kk cand vine unu mai nervos in spatele tau e rusinos.
    11 7
  • vettel
    E nevoie de un miracol ca Vettel sa nu ia campionatul... Sa presupunem ca din acest moment toate cursele vor fi castigate de acelasi pilot (Web, Alo, Ham sau But). Tot ce trebuie sa faca Vettel e sa termine constant pe locul 3 si e campion. Si sa fim seriosi, care e acel pilot care va castiga TOATE cele 8 curse care au mai ramas?...
    4 0
  • MclarenF1
    "Vettel daca nu avea masina asa buna nu era lider detasat si nu castiga campionatu anu trecut". amintesteti te rog anu trecut vettel prin ce a trecut cu masina - abandonurile sale din 2010 au fost ( daca nu ma insel) toate de ordin tehnic - bujii piulite si alte chestii pe la masina - deci nu poti spune ca masina de anu trecut a fost buna. + ca au fost si ceva greseli personale care lau privat de locuri mai bune. intradevar lua pole-uri si castiga curse dar masina de anu trecut nici macar nu se compara cu masina de anu asta. si cred ca daca avansul de puncte din campionat nu ar fi fost asa mare sant sigur ca vettel lupta mai aprig pentru victorii. dar asa, de ce sa riste accidente si abandonuri cand in fiecare cursa ceilalti piloti isi iau puncte unu altuia iar el tot pune avans intre ei?
    6 4
  • andrey1293
    Ai perfecta dreptate. =).
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru