Vettel, nemulţumit de rezultatul din Ungaria

de Daniel Popescu
Luni, 29.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a admis că nu este mulţumit de locul trei ocupat în Ungaria, chiar dacă are în continuare un avans confortabil în fruntea clasamentului general.

Marele Premiu al Ungariei reprezintă o uşoară dezamăgire pentru Sebastian Vettel, care nu a obţinut nicio victorie în carieră în această etapă, iar duminică a terminat doar pe locul trei deşi era considerat principalul favorit înaintea calificărilor.

Pilotul echipei Red Bull Racing a admis că timpul petrecut în spatele lui Jenson Button după prima intrare la boxe l-a costat cel mai mult, mai ales că tot atunci şi-a deteriorat şi aripa faţă.

"Nu a fost cea mai bună cursă. La început a fost dificil, dar am fost capabil să-mi apăr locul doi. Hamilton s-a distanţat după primul pitstop, ne-am gândit că ne vom descurca ceva mai bine cu pneurile soft, dar pneurile spate s-au deteriorat destul de rapid. Am pierdut un pic şi am revenit în spatele lui Button, ceea ce a fost crucial. Am încercat să depăşesc şi mi-am avariat aripa faţă, ceea ce nu m-a ajutat", a declarat el.

Urmareste Automarket
De asemenea, el a admis că ulterior nu a mai avut posibilitatea de a reveni în lupta pentru victorie, fiind depăşit inclusiv de Kimi Raikkonen, aflat pe o strategie cu numai două opriri la boxe.

"Am reuşit să trec de Button, dar mi-a luat mult timp şi am pierdut ceva din viteză.

La final a fost o luptă foarte echilibrată cu Raikkonen, dar el era foarte rapid în ultimele două viraje şi nu am l-am putut ataca pe linia dreaptă. Am făcut tot ce am putut, dar sigur aş fi vrut ceva mai mult astăzi", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Vetel e timpul sa ai si ghinion asta se intimpla cu totii campionii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru