Vettel: "Nimeni nu are nicio idee despre performanţele din acest sezon"

de Daniel Popescu
Joi, 14.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că nu ştie unde se poziţionează Red Bull pe grila de start a Formulei 1 înainte de cursa inaugurală de la Melbourne.

Sebastian Vettel evită cu desăvârşire să facă predicţii cu privire la performanţele pe care Red Bull Racing le poate obţine în acest sezon.

Triplul campion mondial consideră că, din cauza diferenţelor mici în teste şi a degradării rapide a pneurilor, este imposibil să anticipeze unde se poziţionează echipa sa în acest sezon.

"Sunt bucuros să încep sezonul în special pentru că vreau să aflăm unde suntem. Cred că nu avem nicio idee în acest stadiu şi nu cred că există cineva care are vreo idee, aşa că este bine să aflăm în cele din urmă", a declarat el.

Urmareste Automarket
Vettel porneşte sezonul 2013 din postura de triplu campion mondial la volanul unui monopost construit de aceeaşi echiopa care a obţinut trei titluri mondiale consecutive.
Totuşi, el afirmă că nu se simte mai încrezător din acest motiv şi insistă că totul pleacă de la zero în noul sezon competiţional.

"Primul titlu a fost foarte, foarte special, pentru că după aceea nu mai ai presiune, întrucât ţi-ai dovedit ţie mai mult decât altora că eşti capabil. După aceea am avut din nou doi ani fantastici, foarte diferiţi unul de celălalt, dar nu ne-am gândit cu adevărat la ce s-a întâmplat anul trecut sau în ultimii trei ani. În acest moment avem zero puncte şi fiecare are aceleaşi oportunităţi", a mai precizat el.

Vettel a anunţat miercuri pe site-ul său oficial că şi-a botezat monopostul Red Bull RB9 din acest sezon cu numele "Hungry Heidi", după ce în anii anteriori a concurat cu "Abbey", "Kate", "Kate's Dirty Sister", "Luscious Liz", "Randy Mandy" şi "Kinky Kylie".

Via Autosport, Sebastian Vettel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru