Vettel: "Noile pneuri hard nu elimină problemele cu degradarea"

de Daniel Popescu
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că piloţii vor avea probleme cu degradarea pneurilor şi în Spania, întrucât noua compoziţie de cauciuc hard nu aduce schimbări majore.

Vom avea un număr similar de opriri la boxe ca şi în alte curse.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Piloţii au evaluat în antrenamentele de vineri de la Barcelona noua compoziţie de pneuri hard introdusă de Pirelli.

Teoretic, noile pneuri hard au o compoziţie mai dură pentru a asigura o mai bună gestionare pe parcursul cursei, însă Sebastian Vettel susţine că diferenţele comparativ cu vechea specificaţie sunt mai degrabă minore.

"Pneurile au mai mult de suferit aici decât în Bahrain. Probabil că în Bahrain problemele erau generale, în timp ce aici toată lumea se zbate cu pneurile de pe partea stângă. Va fi dificil să avem grijă de pneuri şi este dificil de anticipat acum câte opriri la boxe vom face. Nu sunt multe de spus despre noul pneu hard, nu ne aşteptăm la miracole şi nu cred că exista o diferenţă majoră. Nu cred că va schimba radical cursa. Vom avea un număr similar de opriri la boxe ca şi în alte curse", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing.

Urmareste Automarket
Campioana mondială nu a dezvăluit exact natura update-urilor pregătite pentru Barcelona, iar Vettel susţine că nu există noutăţi majore din partea echipei.

"În termeni de performanţă suntem alături de băieţii din top.

Sincer să fiu nu avem atât de multe componente noi. Cred că vremea update-urilor majore a trecut, pentru că nu mai avem multe portiţe în regulament. Putem fi mulţumiţi de ziua de astăzi, chiar dacă dimineaţă am pierdut mult timp (n.r - din cauza pistei umede)", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • Ajutati milogul !
    Sa i puna pneuri care dureaza pana la sfarsitul cursei,sa nu fie obligat sa schimbe cu cealanta specificatie si sa l lase sa ia startul cu 3-4 secunde inaintea celorlanti!Poate asa nu o sa se mai smiorcaie ;) !?
    3 6
  • Cumetre, tu ai facut scoala pe camp?
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru