Vettel: “Nu ma tem de ploaie in cursa din China”

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Sebastian Vettel sustine ca va avea performante bune in cursa din China indiferent daca va ploua sau nu, intrucat este avantajat de faptul ca va pleca din pole position.

Sebastian Vettel a obtinut duminica al treilea pole position in primele patru Mari Premii ale sezonului si este incantat de performanta obtinuta, cu atat mai mult cu cat a avut dificultati in gasirea unor setari corespunzatoare pentru monopost.

“A fost greu. Ieri nu eram prea multumit, mai ales ca Mark Webber (n.r - coechipierul sau) este putin mai rapid decat mine. Am facut cateva schimbari si am mers in directia lui Webber, iar acum am zburat in primul sector. A fost un tur fantastic si al patrulea pole position consecutiv pentru Red Bull. Am demonstrat ca avem un monopost bun indiferent de tipul circuitului”, a declarat germanul.

Prognoza pentru cursa de duminica nu este una pozitiva, intrucat se anticipeaza ca ploaia isi va face aparitia. Cu toate acestea, Vettel este impulsionat ca anul trecut a obtinut prima vicotorie pentru Red Bull tot pe circuitul de la Shanghia, iar germanul este cunoscut pentru abilitatile sale pe pista umeda.

“Cred ca va ploua maine, singura intrebare este cand.

Va fi la fel ca in ultimele doua curse, dar nu ne temem de ploaie. Avem amintiri placute despre ploaia de anul trecut si, daca va ploua, este mai bine sa fii in frunte pentru ca esti singurul care vede bine. Fie ca va ploua sau nu, ar trebui sa fim bine pregatiti pentru maine”, a mai precizat el.

Via | FIA

Comentarii (6)

  • bun
    Nici Red Bull si nici Ferrari n-au avut gauri in masini. Am zis ca nu prea merita. Castigi pe linie dreapta pierzi in alta parte. Brava Vettel & Webber.
    7 5
  • Massa
    Massa ar trebui sa-si faca o fotografie cu clasamentul la zi. Nu mai prinde el primul loc. Ferrari poate sa mizeze doar pe Alonso.
    8 6
  • F1-zone
    Atunci tu nu prea ai inteles eficienta acestei "gauri". McLaren o utilizeaza deoarece poate sa seteze masina pentru curbe iar cand masina ajunge pe linia dreapta aplica "gaura" si capata viteza de top ;)
    6 3
  • nu ma prea pricep, e drept
    Da, n-am inteles "eficienta" locurilor 5-6
    11 5
  • Vettel
    nu in toata duminica e pastele!!!
    0 1
  • F1-zone
    Acum ai inteles cum e cu eficienta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru