Vettel: "Schumacher a rămas un adevărat luptător"

de Daniel Popescu
Marti, 04.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a avut cuvinte de laudă la adresa lui Michael Schumacher după duelul celor doi din Marele Premiu al Belgiei care a fost la un pas să se încheie cu un incident.

Indiferent că lupţi pentru prima sau a 15-a poziţie, Schumacher va lupta din greu, iar asta este grozav de urmărit.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Romain Grosjean a ţinut capul de afiş al cursei de la Spa-Francorchamps în urma accidentului provocat la start, însă un alt duel care i-a încântat pe fanii Formulei 1 a fost cel dintre Michael Schumacher şi Sebastian Vettel.

Pilotul echipei Red Bull Racing a iniţiat un atac la adresa conaţionalului său de la Mercedes AMG în ultimul viraj, însă exact în acel moment septuplul campion mondial a virat brusc în aceeaşi direcţie cu scopul de a intra la boxe. Pe baza reflexelor sale rapide, Vettel a reuşit să evite o coliziune şi a păstrat monopostul pe pistă în ciuda unui uşor derapaj.

Chiar dacă cei doi au fost la un pas de producerea unui incident, dublul campion mondial s-a declarat încântat de maniera în care a luptat Schumacher. "Nu contează unde îl ajungi din urmă pe circuit pe Schumacher.

Indiferent că lupţi pentru prima sau a 15-a poziţie, va lupta din greu, iar asta este grozav de urmărit. Nu a pierdut nimic din talent. Evident, îţi face viaţa grea, dar întotdeauna este o provocare grozavă. Cu el este la limită, dar întotdeauna este corect", a declarat Vettel reporterilor prezenţi pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Vettel avea să termine cursa pe locul doi datorită unei strategii cu o singură oprire la boxe şi a numeroaselor depăşiri efectuate ulterior, în timp ce Schumacher s-a mulţumit doar cu locul şapte după ce a intrat pentru a doua oară la boxe cu nouă tururi înainte de final şi a avut probleme cu treapta a şaptea a cutiei de viteze.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Da..si asta se pare ca este imatur la Vettel, nu-i asa baieti? :).
    10 8
  • @House, hai sa fim seriosi: ce elev a castigat in urma unui duel verbal cu profesorul ,sau ce copil a avut de castigat in urma unui duel asemanator cu parintele? R: nici unul! Asa ca era normal sa nu provoace scandal stiind ca are ce invata de la omul asta(si-o spun cu mare respect fata de Schumacher) si ca daca o facea pierdea! Eu am convingerea ca Schumacher, aflat in relatii bune cu Vettel si fiind si conationali, dupa ce se va retrage din F1 il va sustine ca pe un fiu.
    15 6
  • schumi
    Ce sa-l mai sustina Schumacher pe Vettel cand micutul german are deja doua titluri? Crezi ca Sebi mai are nevoie de sustinere? Acum isi face singur soarta. Schumi si Sebi pot ramane prieteni... dar dupa ce se retrage sefu', ca pana atunci trebuie sa fure si el o victorie sau mai multe :D
    0 2
  • @Speed tu ziceai ca Vettel este imatur doar cand a dat declaratia dupa cursa, cand zicea de ALonso. Acum spune de Shumacher, deci am crezut ca pentru tine e acelasi lucru indiferent de pilot. Dar se pare ca e vorba de numai acei 2 piloti.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru