Vettel se teme de progresele realizate de Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.07.2011
Sebastian Vettel admite că progresele realizate de Ferrari în ultima perioadă transformă Scuderia în favorită la victorie în cursa de la Hungaroring.

Red Bull Racing nu a mai câştigat nicio cursă în ultimele două etape de Formula 1, iar Sebastian Vettel a ratat pentru prima oară prezenţa pe podium la Nurburgring.

Chiar dacă Red Bull Racing ramane lidera de necontestat a celor două clasamente generale, campionul mondial avertizează că trebuie să dea o replică pe măsura chiar în acest weekend la Hungaroring, mai ales că aceasta este ultima cursă înainte de pauză de vară.

"Am analizat ce s-a întâmplat (n.r - la Nurburgring), dar trebuie să ne concentrăm pe această cursă. Am terminat pe trei şi patru, ceea ce nu este un dezastru, dar nu suntem mulţumiţi. Nu poţi fi mulţumit, dar într-un fel trebuie să accepţi. Pentru Budapesta, obiectivul este să nu terminăm pe trei şi patru, vrem să ne descurcăm mai bine. Dar avem două lucruri pe aici care încearcă să facă pachetul mai competitiv", a declarat germanul.

Red Bull Racing este considerată mare favorită la victorie datorită caracteristicilor circuitului de la Budapesta, însă Vettel insistă că McLaren şi, în special Ferrari, pot reprezenta o ameninţare reală la finalul acestei săptămâni.

"Fiecare cursă este diferită, condiţiile pot fi foarte diferite.

Am fost foarte competitivi aici anul trecut, dar nu avem monopostul de anul trecut, este un monopost nou. Este o provocare şi ne aşteptăm ca Ferrari şi McLaren să fie foarte rapizi şi să fie principalii noştri rivali. Dacă ne uităm peste ultimele trei-patru-cinci curse putem observa o tendinţă şi poţi spune că Ferrari în mod deosebit şi-a îmbunătăţit prestaţia şi devin din ce în ce mai rapizi. Cu siguranţă ei sunt printre favoriţii acestei curse", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Vise
    Ce fain ar fi sa vedem lupte la varf fara Vetel, s-ar relansa campionatul!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru