Vettel, surprins de revenirea lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Sebastian Vettel a admis ca este surprins de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, insa spune ca se va concentra doar pe lupta pentru titlul mondial cu Red Bull.

Anuntata revenire a lui Michael Schumacher in Formula 1 a luat prin surprindere Marele Circ, iar Sebastian Vettel nu face exceptie de la aceasta regula.

Tanarul pilot german a admis ca nu se astepta ca Schumacher sa revina in cockpit, insa da asigurari ca singurul sau gand este o performanta buna ion monopostul Red Bull.

"Cred ca este o mare surpriza pentru toata lumea, iar fanii vor fi incantati sa il vada din nou pe Michael Schumacher in Formula 1. Totusi, lucrurile vor continua in mod normal pentru noi si ne vom concentra doar la problemele noastre", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru agentia de presa DPA.

Schumacher va reveni in Formula 1 cu opcazia Marelui Premiu al Europei de pe circuitul de la Valencia, ce se va desfasura pe 23 august.

Via | EarthTimes

Comentarii (12)

  • Schumacher Nr 1
    Schumy nu trebuie neaparat sa castige,e deajuns sa participe in cursa si e ca un vis devenit realitate.
    .....so,RESPECT !
    0 0
  • ciao
    nu sunt si nu am fost vreodata fanul lui Schumacher,dar nu il vad deloc bine pe acesta,in noile circumstante,cu regulamentul si fara teste in timpul anului,asta daca nu ii va acorfa FIA,o dispensa prin care sa faca niste teste cu masina,ceea ce ar dovedii,inca odata ca FIA,ar trebuii sa isi schimbe numele in Ferrari!Normal ca Vettel e surprins,pentru ca isi vede sansele la titlu spulberate,odata cu revenirea acestuia.ce mod de a naruii sansele conationalului tau de a castiga titlul,nu era de ajuns ca McLaren si-a revenit,mai trebuie sa faca fata inc unui asalt.
    0 0
  • @mad79
    tu esti pe principiu "daca ar putea toti sa abandoneze ca sa castige vettel si sa ia titlu" hai bravo, esti dinamovist, nu ?
    0 0
  • ei na...
    dinamovist????de unde ai scoso si pe asta,sunt stelist,dar nu vad legatura cu F1 si subiectul in cauza!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mad79
    Deci Schumi nu a parcurs nici macar 1 tur si gata sansele la titlul ale lui Sebastian s-au naruit, McLaren deja este cuprinsa de frica si stai toti pilotii sa plece de pe pista. Si asta fara ca Schumi sa se fii macar urcat in masina. Oare presupusa nebunia colectiva care i-a afecta pe acesti piloti in aceasta situatie sa te fii afectat mai ales pe tine?

    In caz ca nu stiai, exista un regulament si fun este ca acesta permite unui pilot care il schimba pe altul si nu a parcurs nici un tur sa faca ceva ture, interesant este ca-i permita sa faca ceva mai multe ture :)

    Dar ce stii tu despre regulamente si chestii din astea inutile. Daca Lewis se accidenta si nu putea concura probabil ca faceai o petitie sa se inghete campionatul de Formula 1 numai pentru ca Dumnezeu a permis ca pilotul tau favorit sa fie accidentat. Stim toti ca "pilotul luminii" este cel mai bun din lume, este pilotul perfect si asa mai departe, dar sincer, toti fanii din lume ai tuturor echipelor, iti recomandam o vizita la psihiatru alaturi de DRAKo, Hakkinen si altii.
    0 0
  • @Vettel
    Hai sa vedem valoarea acestor 2 nemti pe pista, pt ca toata lumea il compara pe Vettel cu Schumi!!! inclusiv Bernie. sa vedem ce o sa mai nascoceasca Moshul acum! Oricum e o diferenta enorma fata F1 de acum 3 ani (cand a plecat Michael si F1 din prezent ,care a suferit atatea modificari. Cat despre vizita la psihiatru, cred ca fiecare dintre noi necesita un consult. Asta no mather daca suntem fani Schumi, Hamilton, McLaren sau Ferrari =))
    0 0
  • Flo
    Schumi Nr 1 al tuturor timpurilor! Si asta au spus-o piloti celebrii di F1. Nu uitati ca suntem cu totii doar spectatori si sa ne bucuram de spectacol...oricum era cam plictiseala in F1, mai ales de cand a plecat Schumi.
    0 0
  • wow
    ce frumos arata grila de punctare pt stirea asta cu michael schumacher pe ea:)...oricum...nu are mari sanse sa castige la valencia...este un circuit nou pt el si...oricum sa faca o cursa ca acum 3 ani in brazilia...ar fii bestiala...forza SCHUMI>..de mult timp nu am mai avut ocazia sa scriu!! SCHUMIIIIIIIIIIIIIIII
    0 0
  • guawar
    The King is back. Thank
    wow de scuderia 30.07.2009, 17:34
    ce frumos arata grila de punctare pt stirea asta cu michael schumacher pe ea:)...oricum...nu are mari sanse sa castige la valencia...este un circuit nou pt el si...oricum sa faca o cursa ca acum 3 ani in brazilia...ar fii bestiala...forza SCHUMI>..de mult timp nu am mai avut ocazia sa scriu!! SCHUMIIIIIIIIIIIIIIII,nu uita un lucru;toate pistele noi au fost castigate de SCHUMIIIII-cauta pe net-si o sa gasesti-are prea multe recorduri
    0 0
  • @guawar
    m-as bucura enorm sa te auda dumnezeu...dar nu am zis asta pentru ca nu este capabil el...dar masina este mai slabuta un pic...ar fii superb sa-l vad macar pe podium:)
    0 0
  • rayn380
    brrrr
    Multi "zombii" dilai au mai reinviat pe aici, odata cu "Return of Schumi"
    0 0
  • ...
    printre care si u
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru