Vettel: "Timpii sunt irelevanţi, vremea se schimbă în weekend"

de Daniel Popescu
Vineri, 15.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel susţine că timpii realizaţi în antrenamentele de la Melbourne nu au nicio însemnătate, mai ales că vremea se va răci, iar sâmbătă şi duminică există şanse de ploaie.

Sebastian Vettel a minimalizat performanţele obţinute vineri în cele două sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Pilotul echipei Red Bull Racing a fost cel mai rapid în ambele sesiuni şi, deşi admite ca a avut parte de o zi favorabilă, afirmă că timpii nu sunt reprezentativi.

"Trebuie să spun că a fost o zi foarte bună pentru noi. Sigur, o variantă este să te uiţi la timpi, dar asta nu este important astăzi. Este bine să ştii că eşti undeva, dar trebuie să spun că a fost o zi bună având în vedere că este prima zi a sezonului. Nu am avut nicio problemă, nu au fost drame, aşa că a fost o zi liniştită", a declarat el.

Urmareste Automarket
El afirmă că timpii sunt cu atât mai puţin reprezentanţi cu cât pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică vremea va continua să se răcească şi nu este exclus să plouă.

"Trebuie să avem în vedere schimbarea condiţiilor.

Câteva grade pot face diferenţa cu aceste pneuri, aşa că există loc de îmbunătăţiri şi trebuie să ţinem ochii deschişi. Când am sosit aici era foarte cald, dar acum s-a mai răcit. Nu putem prezice care va fi impactul asupra pneurilor, dar trebuie să fim pregătiţi. Condiţiile se vor schimba, aşa că trebuie să ne asigurăm că luăm deciziile potrivite", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • E modest omul. Oricum au cel mai bun monopost. Ferrari, Mercedes, McLaren & CO sunt pe nicaieri. E deja al patrulea an de dominatie RBR si nimeni nu poate face nimic. Inseamna ca sunt extrem de puternici. Eu cel putin nu mai am nici o indoiala.
    12 9
  • Sper sa avem noroc in calificari si cursa si va ploua.....altfel nu stiu, mi-e frica de ce poate acest Infinity Red Bull. Argumentez aceasta frica prin faptul ca Vettel si Webber sunt pe primele doua locuri la o diferenta de unu, doua zecimi. Dar cand ajungem la locul 3 incepem sa vorbim deja de patru zecimi diferenta....si nu-i a buna. Intr-adevar e un circuit semipermanent cu temperaturi variabile, e prea devreme sa vorbim de o dominatie anume dar incep sa am un deja-vu (2011).
    9 14
  • iar au inceput feraristii frustrati sa ae roage la mila ploii, sa aibe vettel diaree, hamilton probleme cu cu cutia, webber sa decoleze, numai alonso sa ramana singur pe pista dar nici asa n-o sa castige , asta da competitie de frustrati :)))))))
    18 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru