VIDEO: 130.000 de spectatori la o demonstratie Red Bull in Szeged

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Aproape toata populatia localitatii maghiare Szeged (160.000 de locuitori) a participat la o demonstratie Red Bull de clasa pe strazile orasului.

Red Bull continua evenimentele de popularizare in Formula 1, de data aceasta cele doua surori Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso unindu-si fortele in Ungaria. Dupa ce la evenimentul care a avut loc pe strazile statiunii Mamaia in 1 mai au asistat 5000 de spectatori, maghiarii au luat cu asalt tribunele si centrul orasului Szeged pentru a-i vedea la lucru pe Sebastian Vettel, acompaniat de debutantul Sebastien Buemi de la Toro Rosso. La demonstratie au asistat 130.000 de spectatori, un record absolut pentru astfel de demonstratii in aer liber

Numarul imens al spectatorilor care au asistat la demonstratie este cu atat mai meritoriu cu cat populatia totala a orasului maghiar este de 160.000 de locuitori.

Urmatorul eveniment din cadrul acestui program va avea loc in Peru, David Coulthard urmand sa piloteze monopostul RB4 pe strazile din Lima.

Taguri: Red Bull, Ungaria

Comentarii (13)

  • Impresionant !
    La noi in colhoz, numarul de spectatori a fost impresionant. Forza Romania !!!
    0 0
  • 5000 spectatori
    pai cati vroiati sa fie fratilor , doar nu e meci de fotbal sa manance seminte si sa arunce cu scaune unu in altu, aici ii vorba de un sport mai nobil
    ia sa vezi daca dadea coulthard cu sutu ' in minge venea juma de capitala
    da asta Romania
    0 0
  • ..
    pur si simplu au alta cultura.
    0 0
  • alta tara ,alta gandire, alta politica...
    INCA o dovada ,daca mai era nevoie ca mai sunt tari in care se poate trai normal, la salarii de minim 400-500 euro/luna....FRUMOS !!!
    0 0
  • nici vorba..
    n-are nicio legatura cu salariul minim,pur si simplu sunt educati sa vada altfel sporturile cu motor.La noi lumea ar fi preferat sa plece la picnic,sau sa vizioneze iubitele formate de televiziune.
    0 0
  • Tavitzi
    Intradevar impresionant ................
    Este extraordinar cum cei 130 de mii de locuitorii ai Szeged-ului, din 160 de mii, au urmarit cum Red Bull si-a popularizat intrarea in F1, la ei in localitate ... Ce sa-ti povestesc?? Io sincer nu mai pot sa dorm de cand am citit articolul respectiv ... Ce D-zeu vi se pare asa extraordinar???? ... V-ati gandit ca pe-acolo nu s-a intamplat alt eveniment mai important sau poate nici unul?? ... Daca is fani F1 treaba lor, nu tre sa fim toti ... Sau ce cultura tre sa ai ca sa fii fan F1 (care cica ii sport ... stim noi de care ... nu ca as avea ceva, dar nuah) sau fan tenis, sau handbal sau mai stiu eu ce ... mai nou, e moda ca cel care e fan fotbal e huligan, prost crescut, injura, bea, fumeaza, etc ... alta calitate la noi: daca unul dintre noi face ceva rau, in loc sa-i spunem ca am gresit radem de el si mai mult ii bagam pe toti in aceeasi oala. Plus de asta, comentariile cu "pur si simplu au alta cultura" sau "...dadea coulthard cu sutu ' in minge venea juma de capitala
    da asta Romania..." sunt ........ da' n-ai cu cine ..... Bineinteles, iarasi trebuia sa radeti de Romania comparand-o cu altcineva. Poi bai penibililor care altceva nu stiti decat sa comentati si sa va plangeti toata ziua ... De ce nu faceti voi ceva ? Cine formeaza Romania? Numai Guvernul si hotii? Voi unde traiti?? Daca sunteti numai buni de gura si de aruncat comentarii (e o moda la noi deja sa radem unii de altii ... incredibil) mergeti in Ungaria daca credeti ca-i mai bine ... sau in Irak chiar ... sau luatile la rand ... nimeni nu va opreste ...
    0 0
  • @Tavitzi-"luatile la rand":)))
    n-aveam treaba cu tine,dar..tocmai tipul asta de reactie,bine "balcanizat" prinde,iar tu,nu faci exceptie.Deci,te ajut.LUATI-LE!
    0 0
  • Tavitzi
    Nu faci exceptie....
    Poi nici io n-am treaba cu tine, nu te-am facut in nici un fel (ma rog un pic oi fi exagerat in legatura cu comentariul tau, dar numai un pic) ... probabil ca esti cum ar trebui sa fie multi ... nu aia am vrut sa scot in evidenta ... eu ma legam de ceea ce ai comentat .. in fine ... si poate ca ai dreptate in unele cazuri, dar de ce trebuia sa lasi sa se inteleaga ca noi romanii (din care faci parte si tu) tot timpul suntem mai in urma la orice ... referitor la greselile de ortografie, hai sa nu fim profesori de gramatica limbii romane la niste comentarii legate de un articol pe un site ... sa fim critici si profesori cand trebuie si unde trebuie ... si poate o sa facem exceptie amandoi
    0 0
  • :)alta abordare,deci se poate.
    ai vazut,parca suna altfel:),daca citeai atent,eu spuneam "au alta cultura", asta nu inseamna ca noi,romanii,avem doar minusuri,insa,progresul presupune in primul rand asumare.Plusuri si minusuri.Este o conditie obligatorie.Iar forma evoluata,autoironia.Cu asta ar trebui sa incepem.Spuneai de exceptii..din pacate exceptiile nu fac decat sa confirme stii tu ce..:)... Tine de educatie,si autoeducatie.Iar aici nu vreau sa comentez cum stam noi,romanii.Eu traiesc printre maghiari,le cunosc cultura,pot sa spun ca am invatat cate ceva de la ei,Sper ca si invers:)..ma opresc,depasim cadrul temei:)
    0 0
  • bbbobbbo
    Civilizatie
    @tavitzi, @diesel08
    o singura data am trecut prin ungaria, chiar pe la Szeged, in drum spre Germania, si de cand am iesit pe la Nadlac din vama s-a vazut instantaneu diferenta enorma dintre noi (un generic "noi") si ei, atat campurile cum erau de ingrijite, arate, etc., pana la conduita in trafic.

    As zice ca problema esentiala, referitor la polemica voastra, nu stiu daca tine de cultura, cat mai ales de CIVILIZATIE. Asta e cuvantul cheie, asta e de fapt diferenta dintre noi si restul Europei, cu exc. notabila a Bulgariei si Albaniei, poate.

    Pacat de tara asta unde a ajuns.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ungaria :)
    Sa comparam Ungaria cu Romania... este cel putin deplasat. Eu personal... as face o comparatie mai simpla: Baselul vs Printul Mostenitor al Japoniei.... intre ei sunt vreo 10k de ani civilizatie. Primul radea ca prostul, al doilea era distins, serios si mai ales plin de respect si pentru ca are sange nobil si pentru ca asa l-a crescut tatal lui, numitul Imparatul Japoniei. Tatal actualului imparat, in 1945 cand a fost bombardat Palatul Imperial din Tokyo se intreba.... cladirea o renovam... dar cirestii??????

    Asa este Romania, asa presedinte asa tara. Tara nu are nici vina, doar oamenii sunt de vina. Tara saraca... ne suporta doar...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ungaria :)
    De fapt... marea pierdere a Ungariei... a fost infrangerea suferita in primul razboi mondiat :) and au pierdut... cateva teritorii.... Atunci au picat de imperii: cel rus, cel austro-ungar si cel turc :) Poate istoria Ungariei era altfel acuma :)
    0 0
  • @bbbobbbo
    da,civilizatia este insa rodul unei culturi profunde,multiseculare,bine asezata...:)noi fortam civitatea,insa ne lipseste cultura acesteia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru