Video: Alonso, la volanul unui McLaren MP4/4 pilotat de Senna în 1988

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso apare la volanul unui monopost McLaren MP4/4 pilotat de Ayrton Senna în 1988 în cadrul unui trailer pentru filmul "Don’t Crack Under Pressure" care celebrează 30 de ani de parteneriat între echipa britanică şi producătorul de ceasuri TAG Heuer.

Esential 1988 este anul in care McLaren a obtinut primul titlu mondial
McLaren şi TAG Heuer vor organiza joi la Barcelona un eveniment special în cadrul căruia vor sărbători 30 de ani de parteneriat.

Cu această ocazie, McLaren va lansa filmul documentar "Don’t Crack Under Pressure", care îi are ca protagonişti şi pe actualii piloţi ai echipei, Fernando Alonso şi Jenson Button.

În trailerul filmului, Alonso este la volanul monopostului McLaren MP4/4 cu care Ayrton Senna a obţinut primul său titlu mondial în 1988 şi concurează impotrivia lui Button, care conduce un McLaren MP4-30 din sezonul curent.

Nu este exclus ca McLaren să prezinte în cadrul evenimentului şi noile culori ale monopostului, după ce a confirmat că va renunţa la crom în favoarea unor nuanţe de gri. 

Comentarii (7)

  • @Automarket

    McLaren a obtinut primul titlu la constructori in 1974 cu Fittipaldi la volan ...
    12 1
  • Fan F1
    @Soxy, cu ce au gresit cei de la automarket? :D
    2 5
  • Fan F1
    Te referi la textul din stanga paginii?
    6 1
  • @Fan F1: Scrie mare: "ESENTIAL" 1988 este anul in care McLaren a obtinut primul titlu mondial
    6 0
  • Fan f1
    @Schumi, eu nu prea dau atentie acelor texte, spre exemplu acum, da, vad si eu "esential" dar nu-mi sare in ochi, sau altfel spus nu citesc decat 1988, restul citesc in textul amanuntit din dreapta, de sub titlu ca doar nu mi-e lene sa citesc o stire.
    Neh! Asa sunt eu. Acum nu va oblig sa procedati la fel ca mine si-i cer scuze lu' Soxy!
    Numai bine!
    3 1
  • @Fan f1: nu era o remarca malitioasa, doar ti-am spus ca Soxy avea dreptate.
    4 0
  • Railor...faza cu esentialul a vrut a face referire la brazilian dar din greseala flacaului de la taste a reiesit McDonald's ...pardon McLaren ,Ayrton saracu numa trailere n-a filmat in anii aia si TAG e firma serioasa
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru