Video: Button rememorează cele mai bune momente ale carierei

de Daniel Popescu
Marti, 09.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button discută cu David Coulthard despre cele mai importante momente ale carierei sale.

Postul britanic de televiziune BBC i-a pregătit o surpriză lui Jenson Button cu ocazia Marelui Premiu din Abu Dhabi, ultima etapă a sezonului 2014.

Prezentatorul David Coulthard l-a invitat pe pilotul echipei McLaren într-o sală special amenajată cu fotografii inedite de pe parcursul întregii sale cariere, care a început în anul 2000 la Williams.

În cadrul interviului, britanicul povesteşte câteva dintre cele mai interesante momente din cariera sa, inclusiv despre titlul mondial cucerit în sezonul 2009 cu Brawn GP. 

Comentarii (10)

  • Bogdan
    Uau. Cata emotie.
    Imi place mult de Jenson Button. Are un fel extrem de placut de a fi (vorbesc despre ce se vede la televizor). Ma bucur pentru anul ala pe care l-au avut cand a castigat titlul.
    Si ma bucur si pentru reusita lui Ross Brawn, despre care, de asemenea, cred ca este un om deosebit.
    11 0
  • probabil cel mai subestimat pilot, mai bun chiar si decat alonso
    9 6
  • pai d'aia ca alonso e cel mai supraestimat :)))
    4 8
  • Dragon
    Cred ca e un om extraordinar si un pilot bun !
    9 1
  • cristy 76
    ma dragilor Alonso o sal bata pe button ca si p[e raikonica o sa vedeti 13d5
    7 6
  • Supraestimat e numai unu in F1. Ala cu toate recordurile doborite si nenumarate titluri oferite de un geniu al F1. Il mai si imita pe Schumacher, cica ar fi urmasul lui de parca ar fi din oaresce dinastie. In fine, Button l-a batut pe Hamilton in 2011. Si l-a batut destul de tare. Eu l-as tine langa Alonso la Mclaren. Nu de alta, dar sa bata echipa macaroanelor.
    12 1
  • cristim
    iarna nu-i ca vara si nici button ca raikkonen
    11 1
  • logicalbass
    what a gentleman!
    4 0
  • 15 ani in F1, eu zic ca s-a descurcat destul de bine, plus ca bonus titlul din 2009. Totusi, pentru mine este cel mai simpatic pilot dupa Kobayashi :P
    5 0
  • GrosJan
    Button e cel mai bun pilot din F1 pe un asfalt foarte putin ud. Sunt curse in care mergea cu 1 sec mai bine ca oricine cand ploaia incepea sau cand incepea sa se usuce pista. Nu conta cat de competitiva era masina in campionat in acel an.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru