VIDEO: Hamilton a făcut o demonstraţie de F1 la Amsterdam

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.09.2010
Lewis Hamilton a efectuat o demonstraţie de Formula 1 pe aeroportul Schiphol din Amsterdam cu un monopost Mclaren din sezonul precedent.

Comentarii (17)

  • Monoposturi f1
    Imi placeau mai mult monoposturile de acum 2-3 cand se folosea un alt model de pneuri si de dimensiuni mai mari...chiar si cel de la McLaren este unul superb, avand o imagine mai agresiva si dand senzatia ca in interior se ascunde ceva ce depaseste nivelul stiintei din zilele noastre.
    Au fost zile in care m-am gandit la un sezon de F1 in care sa dispara regulile iar echipele sa concureze cu monoposturi incredibile, de neimaginat. Insa...vad ca lipseste asa ceva.
    10 0
  • Corneliu
    Ala este un MP4-22, folosit in 2007, nicidecum in sezonul precedent, cum scrie in articol...
    4 1
  • @321xiorel123
    ai dreptate . Si mie imi placeau foarte mult insa din 2009 incoace masinile au inceput sa devina tot mai urate (mai ales cu eleronul spate) . Cea mai frumoasa mi s-a parut Mclaren MP4-20 cu acele "cornite" era pur si simplu fantastica .
    8 1
  • @sharky_raduku
    Monoposturi f1
    Aproape toate monoposturile aveau un "ceva" specific lor cu ajutorul carora ieseau in evidenta si aveau parte de-un beneficiu in curse si calificari.
    6 0
  • @Corneliu
    Termenul "precedent" se refera la un "ceva"anterior, din trecut insa intervalul de timp nu este stabilit, poate fi oricare: o sec., un minut. 1ora, o zi s.a.m.d. Asa ca nu au gresit cu nimic;)
    Vreau sa spun ca acel comentariu @sharky_raduku este al meu dar am gresit fara sa vreau :)
    5 1
  • salut
    @xiorel
    vreau sa iti spun ca este mult mai apreciat de catre piloti aceasta configuratie de pneuri,slick,decat cea veche!Sm vazut multe clipuri si interviuri in care acestea erau laudate,in detrimentul celor cu striatii!
    6 0
  • Corneliu
    @321xiorel123
    Uita-te la articolul hotarat, din moment ce este sezonUL precedent, el denota ca cel care a spus asta stie exact despre ce sezon este vorba (el este cunoscut), si per total, prin conventie, nu poate fi vorba decat de sezonul imediat anterior adica 2009. Daca vroiai sa te referi la un sezon oarecare din trecut, puneai articolul nehotarat, si spuneai "dintr-un sezon precedent".
    4 2
  • @Corneliu
    Eee, da! Vad ca n-am fost atent si m-am facut de ras :)) Imi cer scuze!
    4 0
  • Niculae
    @Xiorel: Sa-i spui iubitei ca-ti place cum arata acum 2 ani sa vedem ce zice. Morala este sa apreciezi orice la timpul lor, asa ca fapt divers :)
    2 3
  • @Niculae
    Nene, aici se comenteaza sportul de F1 nu emisiunea "Nora pentru mama" :))
    5 0
  • @Niculae
    Dai dovada ca tu cu confuzi un monopost cu o iubita.De ce? Cumva te-a dezamagit monopostul echipei tale favorite iar cand ai spus "baga-mi-as picioarelea in el de monopost" tu ai si facut-o? :))
    4 1
  • Niculae
    Se comenteaza sportul si nu frumuseata monoposturilor. Exact ce spuneam si eu. Daca tu te uiti la Formula 1 pentru ca sunt frumoase monoposturile... eu ma uit pentru cu totul altceva. Vad ca te uiti si la anumite emisiuni pentru un gen foarte specific de oameni... probabil Formula 1 te plictiseste... prea putine monoposturi frumoase. Comentezi in gen Cancan, da prinde ca sunt multi pe aici care aprecieaza revista, dar eu nu ma numar printre ei. Ma gandeam ca poti mai mult, poate m-am inselat.
    Asa ca fapt divers, monoposturile de anul acesta nu sunt chiar cele mai frumoase, dar sunt mai rapide ca cele din 2008 si asta spune multe.
    2 4
  • Corneliu
    @321xiorel123 - Nicio problema.

    Subscriu si eu, pana in ultimii ani inainte de a fi celebra schimbare de regulament au fost cele mai frumoase masini, probabil ca in mare parte din cauza multelor curburi pentru aerodinamica si a diverselor artificii, iar MP4-20 cred ca a atins apogeul, pentru ca a si avut parte de o schema de culoare misto, care se portivea de minune; am ajuns chiar sa conving persoanele pe care le cunosc si care se mai duc pe afara sa imi aduca West-uri, asa, "in memoriam"... chit ca nu sunt cine stie ce, dar parca au un gust special cand iti amintesti de frumusetea acelei masini.
    5 2
  • Corneliu
    @Niculae
    Daca s-a intamplat sa reflectam un pic la aspectul masinilor care-i problema? Daca ai impresia ca ne uitam doar la aspectul masinilor, ar fi bine sa iti scoti ochelarii de cal, ca sa vezi imaginea de ansamblu (a se vedea certurile de la alte stiri). Daca vrei sa te dai destept fa-o la locul potrivit...
    5 2
  • Niculae
    Scuze, eu apreciez fiecare masina, fiecare mi se pare speciala. Frumuseteaza conteaza dar ma fascineaza perfectiunea tehnica mai mult decat frumusetea. Probabil nu sunt melodramatic si de asta este mai greu sa ma pun in pielea voastra. Multumit de raspuns Corneliu?
    2 2
  • MP4-23
    Super fain monoposturile din 2008...Din fericire pentru mine, am primit de ziua mea, anul trecut in decembrie, o macheta a monopostului MP4-23, cel cu Lewis in cockpit. Sunt fericit ca un copil mic cand privesc acea macheta(1:18), toate acele detalii, toate inscriptiile de pe aceasta, sunt identice cu monopostul din 2008. Vreau sa imi completez in timp cat de mult pot, o colectie cu cat mai multe monoposturi McLaren. Macheta care o am in prezent este asta: http://www.onpole.com/mclaren/minichamps_1_18_diecast_f1_vodafone_mclaren_mercedes_mp4_23_h_kovalainen_-c84092p201321.html
    4 1
  • Super fain
    "e"
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru