VIDEO: Hamilton promoveaza o competitie de karturi

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
Lewis Hamilton si-a oferit sprijinul pentru editia din 2009 a campionatului de karturi Formula Kart Stars, ocazie cu care si-a reamintit de inceputul carierei sale in motorsport.

Campionul mondial al Formulei 1 a facut o scurta incursiune in trecut, fiind promotorul sezonului 2009 al competitiei de karturi Formula Kart Stars din Marea Britanie.

Cu aceasta ocazie, pilotul echipei McLaren a discutat cu tineri piloti care vor lua startul in aceasta competitie si si-a reamintit de primele sale incursiuni in lumea sporturilor cu motor.

"A fost fantastic pentru mine sa am oportunitatea de a lua contact cu ultimii piloti din Formula Kart Stars", a declarat englezul. "M-am bucurat de timpul petrecut in acest campionat foarte mult si, cel mai important, am invatat foarte mult. Aceasta este adevarata piatra de temelie a sportului si ofera copiilor posibilitatea de a se forma ca piloti. De asemenea, ei inteleg cat de multa dedicatie este necesara. Sper ca le-am dat cateva sfaturi, dintre care cel mai important este sa nu neglijeze educatia in drumul lor catre succes in sporturile cu motor".

Cu aceasta ocazie, Hamilton a oferit si un scurt interviu presei, pe care va invitam sa il urmariti mai jos.

Enjoy!

Taguri: Hamilton, kart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru