VIDEO: Perez a discutat pe chat cu fanii McLaren

de Daniel Popescu
Vineri, 11.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a discutat cu fanii McLaren despre provocările pe care le presupune noul contract cu McLaren şi despre obiectivele pentru sezonul 2013.

Cu ocazia prezentării oficiale de la Woking, Sergio Perez a purtat o discuţie cu fanii McLaren prin intermediul platformei Google Hangout.

Cu această ocazie, mexicanul a dezvăluit provocările şi obiectivele pe care le are pentru sezonul care va începe în luna martie.

Comentarii (5)

  • It's so boring man....
    4 2
  • "Melcul" are si fani ? (scuze pentru copypaste, caracterizarea nu-mi apartine dar m-a amuzat teribil)
    2 4
  • vyctor7
    Aici te bati cu Button nu cu Kobayashi ai mare grija nu mai esti la Sauber..
    7 1
  • investigatie_la_cultura
    tipic romanesc un nou venit in viziunea unora e un intrus asta e diferenta intre noi si straini, nu stim decat sa criticam.
    6 0
  • Deocamdata omul vine cu rezultate frumoase de la Sauber - ma rog, e cu dus-intors, Sauber avand anul asta cel mai bun an al lor ca echipa privata (non-BMW)...in fine, asta-i sansa lui cea mare. Nu pot sa nu compar situatia lui cu a lui Kovalainen, sper doar sa aiba mai mult noroc decat finlandezul (care, dupa cum stiti, nu mai are contract anul asta).
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru