Video: Senna, Alonso şi Button, vedetele filmului care marchează 30 de ani de parteneriat McLaren-TAG Heuer

de Daniel Popescu
Vineri, 08.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat joi filmul documentar "Don’t Crack Under Pressure – A Legend Returns" care marchează împlinirea a 30 de ani de parteneriat între McLaren şi TAG Heuer şi în care Fernando Alonso şi Jenson Button se duelează pe circuit sub îndrumarea vocală a lui Ayrton Senna.

McLaren şi producătorul de ceasuri TAG Heuer aniversează în această perioadă 30 de ani de la debutul colaborării, iar pentru a marca acest eveniment au creat un clip video emoţionant.

Filmul documentar începe cu o declaraţie făcută de regretatul Ayrton Senna în 1988 şi continuă cu un duel pe circuit între Fernando Alonso, aflat la volanul monopostului McLaren MP4/4 cu care brazilianul şi-a adjudecat primul titlu mondial, şi coechipierul său Jenson Button, care utilizează un monopost McLaren din sezonul curent.

Filmul poartă numele "Don’t Crack Under Pressure – A Legend Returns" (Nu ceda sub presiune - o legendă revine) şi face trimitere directă la campania "Don’t Crack Under Pressure" promovată intens de Senna în 1988.

Senna s-a implicat semnficativ în promovarea ceasurilor TAG-Heuer pe parcursul carierei sale la McLaren prin campanii publicitare, însă a testat ceasuri şi în condiţiile dificile ale unei curse.

▶ Poveştile Formulei 1: Ceasurile lui Ayrton Senna

Comentarii (2)

  • macar imagine sa fie. Mai bine in loc de Honda se aliau cu ceva de pe la Holywood; ar fi fost tot acolo cu performanta dar ceva mai bine cu imaginea
    0 2
  • nush ce are Alonso, dar pe un' se duce ii baga p'aia in boala, ii apuca nostalgia. Cand era la Ferrari visau cu jin la era Schumacher. Acum astia sunt cu gandul la Senna
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru