Villeneuve ar putea renunţa la visul F1 pentru NASCAR

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Jacques Villeneuve analizează posibilitatea de a se implica în NASCAR în 2011 dacă nu va reuşi să cumpere una dintre echipele actuale ale competiţiei.

Presa elveţiană a relatat în această săptămână că Jacques Villeneuve a făcut o ofertă de achiziţie Scuderiei Toro Rosso, echipă deţinută de concernul Red Bull prin magnatul Dietrich Mateschitz. 

Fostul campion mondial a negat însă aceste ipoteze, susţine că nu a înaintat oferte pentru nicio echipă din Formula 1 şi, mai mult decât atât, este interesat să dezvolte un program în NASCAR, campionatul nord-american de turisme.

"Nu am formulat încă nicio ofertă formală pentru nicio echipă de Formula 1. Întrucât termenele limită sunt mult mai relaxate decât cele impuse de FIA pentru a 13-a echipa, evaluam toate opţiunile înainte de a lua o decizie finală. În plus, analizam ce fonduri (n.r - de investiţii) ne-au sprijinit pentru F1 pentru a face un transfer în America de Nord prin dezvoltarea unui program în NASCAR", a declarat el pentru publicaţia canadiană Quebecois de Rue Frontenac.

Villeneuve a încercat să revină în Formula 1 cu propria echipă printr-un parteneriat cu Durango, însă FIA a respins ulterior candidatura canadianului.

Via | AutoHebdo

Comentarii (1)

  • F1 SUKS
    Foarte bine faci JV, daca nu ai o masina de top mai bine ramai in NASCAR, vezi ce face schumacher fara masina e un nimeni.
    oricum am urmarit cursele de NASCAR ultimele in care Villeneuve a facut senzatie ,am ajuns sa le dau dreptate americanilor ,sunt foarte spectaculoase cursele de NASCAR/INDY fata de Formula 1 de astazi, chiar si cu shimbarile astea de regulament.bravo JV un mare campion la fel ca si tatal sau, care spune lucrurilor pe nume,campion 1997 in F1,Campion INDY 1995, Castigator Indy 500, Locul 2 la LE Mans , daca mai casiga si NASCAR vor fi performante greu de egalat. go jv
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru