Villeneuve: “Button este cel mai bun pilot pe ploaie”

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.04.2010
Jacques Villeneuve crede ca Jenson Button l-a depasit pe Michael Schumacher in topul celor mai buni piloti pe ploaie din Formula 1.

Jenson Button si-a asigurat primul loc in clasamentul general dupa patru etape gratie celor doua victorii obtinute pe poaie in Australia si China. Acest lucru il determina pe fostul campion mondial Jacques Villeneuve sa afirme ca britanicul a devenit cel mai bun pilot pe ploaie din Formula 1, depasindu-l chiar si pe fostul “rege” al ploii, Michael Schumacher.

“Button a fost intotdeauna rapid pe ploaie, dar acum devine recunoscut ca cel mai bun din pluton. Michael Schumacher a avut intotdeauna aceasta reputatie in trecut, dar cred ca Button l-a depasit acum in optiunile observatorilor. Dar nu trebuie sa uitam si de Fernando Alonso, care a facut o cursa exceptionala pe ploaie la Shanghai”, a declarat canadianul pentru publicatia franceza AutoHebdo.

Pe de alta parte, Villeneuve a admis ca nu a renuntat inca la visul de a reveni in Formula 1, chiar daca planurile pentru participarea in competitie in 2009 au esuat dupa ce Stefan GP nu a reusit sa intre in Marele Circ.

“Continui sa fortez.

Anul trecut echipele au schimbat piloti in timpul sezonului, iar revenirile lui Pedro de la Rosa si Schumacher sunt un semn ca experienta este apreciata din nou”, a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • The master of the wet
    Dar Hamilton pe ploaie desteptule??? Pai cum ii lua pe ploaie lui Button o secunda pe tur?? Sau depasirile din Australia pe ploaie??? Daca nu a castigat nu inseamna ca ii mai slab decat Button pe ploaie. Lewis is the master of the wet :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru