Virgin Group ar putea cumpara Honda

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.02.2009
Potrivit unor surse neoficiale, compania britanica Virgin Group ar putea fi interesata de achizitionarea echipei Honda Racing.

In ciuda faptului ca brazilienii de la Petrobras au infirmat speculatiile referitoare la o implicare financiara in cadrul team-ului Honda, japonezii par relativ aproape de a-si asigura viitorul in Formula 1 pentru cel putin inca un sezon.

Astfel, potrivit unor surse citate de publicatia online GrandPrix.com, compania Virgin Group ar putea fi cea interesata de achizitionarea echipei. Compania apartine lui Richard Branson si are o valoare de piata estimata la aproximativ 8 miliarde de dolari.

Britanicii detin mai multe branduri, printre care o companie aeriana si una de combustibili. De altfel, Virgin Fuel isi propune sa investeasca 1 miliard de dolari in combustibili alternativi, iar Formula 1 ar putea reprezenta o metoda ideala de a rezolva acest lucru.

Informatiile nu au fost confirmate oficial, insa se anticipeaza ca un anunt final referitor la situatia echipei Honda va fi facut in curand, intrucat sezonul 2009 se apropie cu pasi repezi.

Taguri: Honda, achizitie

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru