Virgin Group, singura alternativa pentru Honda

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.02.2009
Publicatia Autosport a dezvaluit ca Virgin Group este singura companie care a ramas in carti pentru achizitionarea echipei Honda Racing.

Dupa numeroasele speculatii din ultima perioada legate de interesul Virgin Group pentru Honda Racing, Bernie Ecclestone, seful Formulei 1, a dezvaluit ca l-a contactat personal pe Richard Branson, patronul companiei.

Ecclestone sustine ca miliardarul britanic este extrem de interesat de preluarea echipei si spera ca tranzactia sa fie realizata in cat mai scurt timp.

"Am vorbit cu oamenii lui Branson despre asta. Ar vrea foarte mult sa faca asta. Si mie mi-ar placea foarte mult. Ar fi super. Lucram pentru a realiza acest lucru", a declarat Ecclestone pentru agentia de presa Reuters.

Pe de alta parte, publicatia britanica Autosport sustine ca Virgin Group a ramas in acest moment singura alternativa a celor de la Honda pentru salvarea echipei. Sursa citata a dezvaluit ca celelalte grupuri care si-au manifestat initial interesul pentru echipa si-au retras ofertele si nu mai doresc preluarea team-ului japonez.

Decizia finala in cazul echipei Honda va fi luata de compania mama, japonezii confirmand ca una dintre posibilitati este si inchiderea echipei.

O decizie finala in acest caz este asteptata la inceputul saptamanii viitoare, mai ales ca au mai ramas numai cinci saptamani pana la debutul noului sezon competitional.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru