Vişoiu, locul 15 în calificările de GP3 de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.05.2012
Robert Vişoiu va pleca de pe poziţia a 15-a în prima cursă de GP3 de la Barcelona, care va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20.

Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut locul 15 în sesiunea de calificări din cadrul primei etape de GP3 din sezonul 2012, care se desfăşoară pe circuitul de la Barcelona.

Piteşteanul în vârstă de numai 16 ani a fost cronometrat cu 1:39.553 şi a fost cu aproape o secundă mai lent decât Felix da Costa, care a obţinut pole position-ul. El va pleca astfel din a doua jumătate a grilei de start şi va avea o misiune relativ dificilă să pătrundă în primele 10 poziţii recompensate cu puncte.

Totuşi, în cazul unei clasări în zona poziţiilor 7-8, Visoiu va avea oportunitatea să plece de pe primele locuri în cursa de duminică, întrucât regulamentul prevede o inversare a grilei de start (locul 8 în prima cursă va pleca din pole position în cursa de duminică, locul 7 va pleca de pe locul 2 etc).

Prima cursă de GP3 va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20, iar înregistrarea acesteia va putea fi urmărită pe postul de televiziune DigiSport 3 cu începere de la ora 19:15. Cursa de duminică va începe la ora 10:25 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport 1.

Comentarii (2)

  • Se pare ca pe Visoiu il sponsorizeaza InterAgro, dupa ceea ce scrie pe monopostul lui. Sa speram ca va face ceva pt ca bani de curse are.
    2 0
  • Felicitari tinere....... Bravo!!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru