Vodafone ar putea renunţa la sponsorizarea echipei McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2012
Compania de telecomunicaţii Vodafone ar putea renunţa la sponsorizarea echipei McLaren după încheierea actualului contract în 2013, potrivit publicaţiei Financial Times.

Vodafone se pregăteşte să-şi revizuiască politica de sponsorizare a evenimentelor majore din lumea sportului şi, implicit, din Formula 1.

Grupul britanic de telecomunicaţii, care este sponsorul principal al echipei McLaren, ar putea decide în acest sens să renunţe la parteneriatele pe care le are în Formula 1. Informaţiile au fost dezvăluite de publicaţia britanică Financial Times, care citează o sursă implicată în procesul de negociere al contractelor de sponsorizare.

"Înţelegerea valorează câteva zeci de milioane de dolari anual, astfel că trebuie reevaluată în actual context economic", a precizat sursă pentru Financial Times.

Vodafone a devenit sponsorul principal al celor McLaren în sezonul 2007, la doi ani după ce echipă a pierdut contractul publicitar cu producătorul de tutun West în urma interzicerii publicităţii la astfel de produse pe teritoriul Uniunii Europene. Iniţial, logo-ul companiei apărea inclusiv pe aripa spate, însă începând din acest sezon aceasta componentă este rezervată companiei de băuturi energizante Lucozade.

Via | Financial Times

Taguri: McLaren, Vodafone

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru