Vremea de la Hungaroring ar putea favoriza Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.07.2009
Vremea va fi calda si insorita la Marele Premiu al Ungariei din acest weekend, fapt ce ar putea ajuta Brawn GP sa elimine problemele legate de incalzirea pneurilor.

Marele Premiu al Ungariei este recunoscut pentru caldura sufocanta pe care o ofera pilotilor, iar editia din acest an are toate sansele sa se desfasoare dupa acelasi tipar.

Potrivit site-ului de specialitate Weather Underground, temperaturile vor depasi simtitor 30 de grade in ziua de vineri, urmand sa coboare timid cu putin sub aceasta valoare in zilele de sambata si duminica.

Aceste temperaturi ridicate ar putea favoriza echipa Brawn GP in lupta cu Red Bull Racing, dupa ce Jenson Button si Rubens Barrichello au avut numeroase probleme cu incalzirea pneurilor in cursele de la Silverstone si Nurburgring, dominate de o vreme foarte rece.

In ceea ce priveste posibilitatile de ploaie, acestea sunt in prezent de numai 20% pentru ziua de sambata, existand sanse majore sa avem parte de un weekend fara precipitatii. De altfel, niciuna dintre cursele desfasurate la Hungaroring nu s-a desfasurat pe ploaie, cu exceptia celei din sezonul 2006, atunci cand Jenson Button si-a trecut in cont prima victorie din cariera alaturi de Honda Racing, actuala Brawn GP.

Via | F1Fanatic | Weather Underground

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru