Webber: "Nu sunt favorit la titlul mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.09.2010
Mark Webber susţine că nu este favorit la cucerirea trofeului, deşi este avantajat teoretic de performanţele mai bune ale monopostului Red Bull.

Mark Webber i-a cedat poziţia de lider lui Lewis Hamilton după Marele Premiu al Belgiei, însă australianul rămâne la numai trei puncte de principalul său adversar cu numai şase curse înainte de final.

În plus, acesta beneficiază, cel puţin teoretic, ude un monopost mai competitiv decât Hamilton pentru ultimele cinci curse ale anului, motiv pentru care presa internaţională îl consideră principal favorit la cucerirea trofeului.

Cu toate acestea, australianul susţine că nu este favorit la titlu, deşi admite că se afla într-o postură bună pentru a termina pe primul loc.

"Nu mă consider favorit. Poziţia este sănătoasă în acst moment, am câteva puncte. Nu la fel de multe ca Hamilton, dar sunt într-o poziţie destul de bună şi asta nu se obţine după o muncă de o zi; am avut nevoie de ceva timp pentru a ajunge în această poziţie. Aştept cu nerăbdare acest weekend şi vom vedea cum decurg lucrurile aici, dar încă nu suntem la Abu Dhabi (n.r - ultima cursa a sezonului).

Până acum a fost un sezon plin de recompense. Sperăm să avem câteva curse bune şi asta ne va ajuta în incercarea de a ne îndeplini obiectivul", a declarat el reporterilor prezenţi la Monza.

Via | Autosport

Comentarii (13)

  • Schumy fan 4 ever
    Frumos. Modest, rezervat. Se lupta pe circuit si la standuri cu echipa si tot nu are aere de suprazeu(vezi Alfonzo). Respect la maxim pentru acest pilot adevarat.
    14 6
  • Neagu V.
    help !
    Stie cineva un link cu antrenamentele libere in direct ?
    Multumesc foarte mult pentru orice solutie.
    1 0
  • @ neagu
    http://drhtv.dbv.pl/viewpage.php?page_id=3
    7 0
  • Neagu V.
    @BobbyNeamu
    tocmai am urmarit antrenamentele libere. Multumesc inca o data.
    Hai Alonso !
    9 2
  • Schumy fan 4 ever
    He he. S-a creat precedentul despre care vorbea Daniel pe blog. Superb! Acum nu o sa mai fie doar Ferrari. FIA si-a tras singura un glonte in freza.
    Ce gasca de lingai parveniti ce nu au nici o treaba cu sportul!!!!
    6 6
  • total de acord
    @michael_schumacher
    "FIA si-a tras singura un glonte in freza" - bine zis.
    5 6
  • Schumy fan 4 ever
    @ F1_Zone 10x! As fi fost mai fericit daca si altii ar fi inteles si s-ar fi luat masuri pentru a nu invita si alte echipe sa faca acest lucru. Ma dezgusta profund atitudinea FIA fata de acest caz, atitudinea Ferrari(ei nu stiu nimic, nu au facut nimic), Alonso e un ingeras, doamne fereste sa fi facut el ceva...
    6 6
  • fan Schumi?Nu zau!
    Daca ai fi cu-adevarat fan Schumacher ai stii ca septuplul campion mondial are alta parere despre "ordinele de echipa". Din toate postarile tale reiese ca esti fan-ul altcuiva. Schumi isi respecta fosta echipa, tu ca fan adevarat si nu sub acoperire ar trebui sa-ti respecti mai mult idolul. Forza Ferrari, forza Schumy!
    6 3
  • Schumy fan 4 ever
    @schumy-mania Tu cred ca nu stii despre ce vorbesti si ai o gandire mult prea ingusta ca sa ma pot intelege cu tine. Deci hai sa recapitulam: Tin cu Schumy, asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu orice prostie pa care o face el. Ca idee, "ordinele de echipa" sunt fabricatie Ferrari, dar fiind acet lucru te provoc sa iti aduci aminte ca Schumy a fost implicat in genul asta de evenimente in timp ce conducea detasat in clasament, nu ca sa recupereze distanta destul de mare fata de pilotii fruntasi in clasament. Daca Mercedes ar fi fost implicat in acest scandal si nu Ferrari as fi comentat la fel. Sunt fan Schumy si totodata fan Formula1 si NU vreau sa vad astfel de mizerii, acum sau acum 8ani. Cine esti tu sa comentezi ce am sau nu eu dreptul sa spun?
    6 3
  • @michael_schumacher
    stii vorba aceea: "un prost arunca un bolovan in lac si 10 destepti se chinuie sa-l scoata". Cam asta face FIA acum. Arunca un bolovan. Pana la urma or sa doarma exact asa cum isi astern. FIA nu face decat sa-si atraga toata vina de partea sa. Probabil si din lene pentru ca este intr-adevar dificil sa combati ordinele de echipa.
    Dar FIA deschide astfel cutia Pandorei si ce nu vor sa vada unii acum este ca, chiar daca te cheama Ferrari si iti surade momentan solutia Fia, poti avea serios de suferit pe termen lung din aceasta cauza.
    Si vor continua sa se planga de faptul ca nu este spectacol. Nu vor fi depasiri roata la roata ci depasiri "legale" cu semnalizare ca pe drumuri publice.
    Dar asta este. Pentru unii F1 inseamna doar sa castige echipa favorita oricare ar fi ea, in orice mod, ca apoi sa aiba suportul moral de a le da peste nas celor care i-au luat peste picior. Exact ca pe stadion. Si daca ii intrebi de punct de coarda te injura.
    6 3
  • Schumy fan 4 ever
    Corect F1_Zone
    3 3
  • Schumy fan 4 ever
    Deci "Tin cu Schumy, asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu orice prostie pa care o face el". Asa se exprima un fan Schumacher?...si mai esti si "4ever":)..in fine, iti atrag atentia ca eu nu te-am jignit. Chestia cu "minte ingusta" o folosesti altundeva cu altcineva. Nu ma confunda cu gasca de dupa blocuri care consuma seminte.
    4 4
  • Schumy fan 4 ever
    bine, atunci nu te mai comporta ca atare. daca Schumy iti spune sa sari in cap, tu ca un fan adevarat faci asta? daca un pilot are respect pentru fanii lui si fata de el nu face asa ceva.
    Nu l-am acuzat pe Schumy pentru manevrele acelea "disperate" pentru ca mai mult ca sigur au fost comandate de conducerea echipei. Mi-a displacut profund si nu am inteles de ce el a acceptat asa ceva. Te rog sa ma crezi ca eu nu ma justific in fata oricui cu atat mai putin in fata: "gasca de dupa blocuri care consuma seminte."; imi pare rau ca asta ai inteles. Nu doresc sa jignesc pe nimeni. Sunt fan, dar bunul Dumnezeu mi-a dat si minte si moralitate. Pentru ca despre asta este vorba aici: MORALITATE. A fost corect ce a facut Ferrari in Germania? Din punctul lor de vedere da, pentru ceilalti, mai mult sau mai putin; A fost moral? Nu! din nici un punct de vedere. Rezultatul? Un scandal ce a rupt lumea Formulei1 in 2tabere si pe care FIA a gestionat-o cum nu se putea mai prost punand practic paie pe foc acestui subiect despre care nimeni nu doreste sa se mai vorbeasca. Insa deoarece nu au luat o decizie concreta legata de acest incident si de viitoarele astfel de evenimente va isca controverse multa vreme.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru