Webber şi Alguersuari au facut o demonstratie de F1 în Polonia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.09.2010
Mark Webber şi Jaime Alguersuari au participat la o cursă de karturi dedicată unor tineri piloţi polonezi şi au efectuat demonstraţii de F1.

Red Bull a organizat în weekendul care tocmai s-a încheiat evenimentul Red Bull As w Karcie în Polonia, care a inclus şi o cursă de karturi pentru piloţi locali la care au participat şi Mark Webber şi Jaime Alguersuari.

Pe parcursul lunilor anterioare, peste 4000 de piloţi din Polonia au participat în etapele regionale pentru a-şi câştiga locul în marea finală, precedată de o demonstraţie efectuată de Webber, care a explicat şi beneficiile acţiunii.

"În sporturile cu motor trebuie să fii foarte răbdător pentru a-ţi atinge obiectivul. Să fii la locul potrivit la momentul potrivit îţi poate decide întreaga carieră. Red Bull As w Karcie este o oportunitate ideală pentru participanţi de a-şi dezvolta calităţile de piloţi", a declarat australianul, care în ultima perioadă a fost implicat în numeroase proiecte de promovare a sporturilor cu motor.

Ulterior, Alguersuari l-a provocat la o cursă de karting pe Dariusz Madura, câştigătorul finalei, acesta din urmă fiind entuziasmat să concureze împotriva unui pilot de Formula 1.

"Experienţa de a pilota cu o persoană precum Jaime a fost incredibilă.

Am învăţat foarte multe pilotând alături de el. Nu pot să cred că a fost doar o cursă. Cred că atunci când observi cum ia virajele un pilot de F1, este cel mai bun lucru pe care îl poate obţine un pilot amator după ce termină o cursă cu Alguersuari", a declarat el.

În plus, tânărul pilot polonez va vizita în perioada următoare fabrica echipei Red Bull de la Milton Keynes (Marea Britanie). Pe lângă evenimentul din Polonia, Red Bull a mai participat la alte două demonstraţii de Formula 1 în weekendul trecut: Karun Chandhok a inaugurat noul circuit din Coreea de Sud, în timp ce David Coulthard a efectuat o demonstraţie pe străzile capitalei Lituaniei, Vilnius.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru