Webber speră să câştige cursa din Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.10.2010
Mark Webber speră să repete performanţa de anul trecut şi să obţină victoria în Marele Premiu al Braziliei.

Mark Webber a coborât la 11 puncte în spatele lui Fernando Alonso în urma abandonului suferit în Marele Premiu al Coreei de Sud, însă australianul rămâne încrezător în şansele sale la titlul mondial.

După ce anul trecut a obţinut victoria într-o cursă monopolizată integral de faptul că Jenson Button a devenit campion mondial, pilotul echipei Red Bull Racing speră să repete performanţa în acest sezon, când miza este mult mai mare.

"Brazilia este una dintre cele mai bune curse ale anului în termeni de atmosferă. Brazilienii sunt dedicaţi sporturilor cu motor şi au avut mulţi campioni în trecut. Evident, am amintiri bune de acolo de anul trecut, a fost o cursă frumoasă de câştigat şi cu siguranţă vom încerca să obţinem o nouă victorie în acest an. Ajungem într-un punct critic al campionatului şi trebuie să profităm de orice oportunitate", a declarat el într-un comunicat de presă.

La rândul său, Vettel priveşte cu încredere spre penultima etapa a sezonului 2010, însă evită să facă pronosticuri privind potenţialul rezultat al cursei.

"Circuitul de la Interlagos este provocator pentru că se desfăşoară în sens anti-orar, ceea ce va pune presiune pe muşchii gâtului.

De asemenea, denivelările mari sunt solicitante. Circuitul necesită o eficientă aerodinamică bună care ar trebui să se potrivească monopostului RB6 chiar dacă linia dreaptă de start-sosire va oferi un avantaj celor mai puternice motoare. Este întotdeauna un circuit provocator şi vremea joaca des un rol", a precizat germanul.

Via | Red Bull

Comentarii (5)

  • Spartanu
    FORZA FERRARI!
    webber spera..........eu nu.
    19 10
  • Poate,poate.....desi cam greu acum. :(
    2 4
  • avantaj Ferrari
    Circuitul brazilian este favorabil masinei Ferrari!!! Multa bafta Alonso&Ferrari
    2 2
  • Spera
    Speranta moare ultima , dar parca nici el(Webber) nu mai spera asa cu foc.
    3 0
  • Spartanu
    F1
    pe langa criticile pe care le are Ferrari,nu are nici sprijin de la ecclestone,el preferand pe unul dintre pilotii RBR la titlul mondial si nebagandu-l in seama pe alonso care este lideru.asta nu-mi convine.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru