Webber speră să obţină în Abu Dhabi prima victorie a sezonului

de Daniel Popescu
Sambata, 02.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber şi-a exprimat speranţa că va câştiga cursa din Abu Dhabi pe care o va începe în pole position, în timp ce Sebastian Vettel l-a felicitat pentru performanţă.

Am fost foarte bun pe pneurile medium în ritm de cursă şi mă aştept să mă descurc.

Mark Webber
Pilot Red Bull
Mark Webber va pleca din pole position în Marele Premiu din Abu Dhabi şi are oportunitatea de a obţine prima victorie a sezonului, dacă va reuşi să-l învingă pe Sebastian Vettel.

Tradiţia nu este de partea sa, ca urmare a faptului că un singur pilot care a plecat din pole a reuşit să câştige în cele patru ediţii de până acum, însă australianul speră să le facă o bucurie conaţionalilor săi veniţi în Abu Dhabi.

"Partea a doua nu a decurs prea bine, dar ultima parte a calificărilor a fost foarte bună pentru noi. Am fost foarte bun pe pneurile medium în ritm de cursă şi mă aştept să mă descurc. Sunt mulţi fani ai Formulei 1 aici şi câţiva din Australia au venit până aici, pentru că este uşor să asişti din tribune (n.r - datorită distanţei mai mici comparativ cu Europa) şi este o atmosferă frumoasă", a declarat el.

Webber a făcut un tur foarte bun şi merită felicitări.

Eu ar fi trebuit să mă descurc mai bine, dar nu ştiu dacă ar fi fost suficient.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Webber a fost felicitat pentru pole şi de coechipierul Sebastian Vettel, care a admis că a comis o greşeală în primul sector în urma căreia s-a mulţumit doar cu locul doi pe grila de start.

"Cred că este un rezultat grozav pentru echipă. Mercedes au părut foarte puternici la startul calificărilor, în special în Q2. Se pare că am putut găsi diferenţa necesară în Q3. Webber a făcut un tur foarte bun şi merită felicitări. Eu ar fi trebuit să mă descurc mai bine, dar nu ştiu dacă ar fi fost suficient. Webber a făcut o treabă grozavă, fără greşeli", a precizat cvadruplul campion mondial. 

Comentarii (1)

  • Visezi Mark:)))...inca n-ai invatat nimic...te fac copiii la strategie, sau vreun element din plastic care va ceda ca championul multiplicat sa bata recordurile all-time!
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru