Webber speră să termine pe podium cursa din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.04.2012
Mark Webber speră să obţină în Bahrain primul podium din acest sezon, după ce în primele trei curse a terminat de fiecare dată pe locul patru.

Red Bull Racing abordează cu precauţie Marele Premiu al statului Bahrain de la sfârşitul acestei săptămâni. După ce anul trecut a dominat campionatul cu autoritate, echipa austriacă mizează doar pe o clasare pe podium în cursa de pe circuitul de la Sakhir.

Mark Webber, care a terminat fiecare dintre cele trei curse ale anului pe locul patru, speră să urce în cele din urmă pe podiumul de premiere, deşi admite că Marele Premiu va fi unul complicat ca urmare a faptului că Formula 1 nu a mai vizitat ţara din 2010.

"Nu am mai fost pe acest circuit de doi ani, iar ultima oară când am concurat pe actuala configuraţie a fost în 2009. De asemenea, nu am fost acolo cu pneurile Pirelli sau cu sistemul DRS, aşa că va fi interesant să vedem cum ne descurcăm cu aceste noutăţi. Există toate ingredientele pentru un Mare Premiu interesant. Va fi important să înţelegem rapid pneurile şi ai nevoie de o viteză de top bună şi de frâne bune. Este o cursă călduroasă, mai călduroasă decât în Australia şi Shanghai şi ami aproape de temperaturile din Malaysia.

Ar fi frumos să obţinem un podium înainte să revenim în Europa", a declarat australianul.

Red Bull Racing ocupă locul doi în clasamentul constructorilor, însă are deja de recuperat un deficit de 24 puncte în faţa rivalilor de la McLaren.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru