Webber sugerează FIA să anuleze cursa din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.06.2011
Mark Webber a sugerat că speră ca FIA să anuleze cursă din Bahrain din cauza violenţelor de stradă din această ţară.

Numărul personalităţilor din lumea Formula 1 care insistă pentru anularea Marelui Premiu al statului Bahrain este în continuă creştere pe măsură ce ne apropiem de decizia de vineri a forului mondial.

Prin intermediul reţelei de socializare Twitter, Mark Webber a sugerat că Formula 1 nu ar trebui să meargă în Bahrain în acest an, întrucât această ţară are de rezolvat probleme mai importante. "Când oamenii dintr-o ţară sunt răniţi, problemele sunt mai mari decât sportul. Să sperăm că va fi luată decizia potrivită", a precizat pilotul echipei Red Bull Racing.

Declaraţiile lui Webber vin în aceeaşi perioadă în care fostul campion mondial Damon Hill a făcut apel pentru ca FIA să renunţe la cursa din Bahrain, în timp ce Max Mosley a afirmat pentru publicaţia The Times că, dacă mai era preşedintele forului mondial, FIA ar fi reprogramat cursa numai "peste cadavrul său".

Consiliul Mondial al FIA va lua vineri o decizie finală privind reprogramarea cursei din Bahrain.

Via | Mark Webber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru