Webber tinteste prima victorie cu Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.02.2009
Mark Webber considera ca Red Bull Racing poate obtine prima victorie in sezonul 2009 ca urmare a numeroaselor modificari survenite in regulamentul tehnic.

Prezent la lansarea noului monopost RB5, pilotul australian si-a manifestat speranta de a obtine prima victorie din cariera pentru Red Bull.

In sprijinul afirmatiilor sale, Webber spune ca regulamentul tehnic introdus pentru acest an poate micsora foarte mult diferenta dintre echipe.

"Toata lumea porneste de la o hartie alba si este foarte incitant pentru toate echipele sa aiba o sansa sa mearga mai bine fata de pozitiile pe care au fost in ultimii ani. Exista sanse ca o echipa ca Red Bull sa iasa foarte bine din schimbarea regulamentului. Vom vedea ce se va intampla", a declarat el.

Intrebat daca ar putea obtine prima sa victorie in acest sezon, Webber a precizat: "In fiecare an am incercat sa spunem asta si nu s-a intamplat. Speram sa se intample in acest an". Webber va reveni in aceasta saptamana la volanul unui monopost de F1 pentru prima oara dupa accidentul suferit in Tasmania, insa a marturisit ca nu va forta foarte mult in cadrul primului test de la Jerez.

"Ne concentram foarte mult pentru Melbourne.

Vom vedea cum ma voi simti cand voi pilota. Vreau doar sa vad cum ma simt, pentru ca dupa aceea vom avea inca opatru teste".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru