Whitmarsh crede că toate echipele vor concura în Formula 1 şi anul viitor

de Daniel Popescu
Marti, 07.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh anticipează că toate cele 12 echipe vor participa şi în sezonul 2013 al Formulei 1, chiar dacă unele dintre ele nu au semnat încă noul Acord Concorde.

Sezonul 2013 al Formulei 1 va număra aceleaşi 12 echipe care participă în Formula 1 din 2010, potrivit declaraţiilor făcute de Martin Whitmarsh în calitate de şef al Formula One Teams' Association. Britanicul este convins că toate echipele vor respecta termenul limită de la finalul lunii septembrie impus de FIA pentru înscrierea în noul sezon, după ce termenul iniţial stabilit pentru 30 iunie a fost amânat.

"Cred că toate echipele s-au înscris pentru sezonul 2013, dar FIA a redefinit pentru moment termenul limită, aşa că bănuiesc că toate echipele se vor înscrie din nou în intervalul de timp pe care îl au la dispoziţie. FIA ne-a cerut să refacem înscrierile la o dată ulterioară", a declarat el.

Urmareste Automarket
Situaţia este complicată de necesitatea de a semna noul Acord Concorde, întrucât Mercedes, Marussia şi HRT nu au ajuns încă la un acord final cu Bernie Ecclestone.
Miza este reprezentată de noul contract pentru Mercedes, întrucât Marussia şi HRT nu vor avea o altă soluţie decât să accepte orice propunere din partea lui Ecclestone.

Totuşi, situaţia este complicată şi de faptul că FIA nu şi-a pus încă semnătură pe noul Acord Concorde, deşi în mod tradiţional face parte din înţelegerea dintre Ecclestone şi echipe.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru