Whitmarsh: "McLaren nu este inca acolo unde ne dorim"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.03.2009
Martin Whitmarsh a marturisit ca McLaren a inregistrat progrese in cadrul testelor de la Jerez din aceasta saptamana, insa a admis ca echipa nu este inca in cea mai buna forma.

McLaren a dat semne vizibile de revenire spre finalul testelor de la Jerez din aceasta saptamana, echipa confirmand ca noile componente aduse la Jerez au imbunatatit performantele monopostului MP4-24.

Cu toate acestea, Martin Whitmarsh, seful echipei McLaren, a admis ca britanicii mai au mult de munca pentru a ajunge la o forma adecvata pentru Marele Premiu al Australiei.

"Suntem inca departe de standardul nostru normal. Am imbunatatit in aceasta saptamana, dar inca nu suntem acolo unde vrem sa fim", a declarat britanicul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Brawn GP a continuat si la Jerez sa impresioneze prin timpii realizati pe circuit, ceea ce a surpins intregul pluton al F1, printre care si Force India. "A fost un soc cand i-am vazut pe Brawn GP la Barcelona, un adevarat moment de tip "Dumnezeule" cand au iesit din garaj si au fost atat de rapizi", a explicat Simon Robert, COO-ul echipei Force India.

Via | F1way

Comentarii (3)

  • Force India puncte de ce ??
    De ce a primit si Force India puncte pt aceasta declaratie?
    0 0
  • @highspeed
    Pentru ca un oficial al echipei a laudat Brawn GP.
    0 0
  • @highspeed
    Exista o stire mai ampla cu subiectul Force India - McLaren in care apar si aprecierile lui Simon Roberts (delegatul celor de la McLaren la Force India) despre performantele celor de la Brawn GP. Bineinteles ca articolul respectiv trateaza in principal aprecierile lui Roberts despre Force India si colaborarea cu acestia. Este alta poveste...pe care o vom afla (oare?).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru