Whitmarsh: "Viitorul lui Kovalainen, neafectat de Monza"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.09.2009
Martin Whitmarsh sustine ca viitorul lui Heikki Kovalainen la McLaren nu va fi afectat de rezultatul slab inregistrat in Marele Premiu al Italiei.
Whitmarsh: "Viitorul lui Kovalainen, neafectat de Monza"

Bitanicul crede ca echipa a contribuit la rezultatul modest al finlandezului din cauza unei strategii nepotrivite a pneurilor.

Via | ITV

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Ferrari & McLaren
    Uitandu-ma la timpii pe tur ai celor de sus, amandoua echipele puteau merge linistite pe o singura oprire la boxe, singura problema este motivul din cauza caruia nu au facut asa ceva. Schumi stia de strategie iar Whit stia cat consuma un motor Mercedes. Totusi Ross a mers pe o strategie foarte riscanta si a castigat. Evident ca multi vor spune ca au castigat pentru ca si-au folosit capul si materia grii si altii vor spune ca conteaza mai mult talentul si nu materia grii. Ceea ce conteaza este cum iti folosesti talentele si aici Ross a jucat admirabil. Cu Schumi a castigat si cu 3 si 4 opriri, cu Jenson si Rubi a castigat cu 1 o singura oprire, sau mai simplu, diferiti piloti diferite strategii :)

    Ca morala: Cursele se castiga cand iti folosesti talentele perfect, fie ca sunt driving skills sau grey matter skills :)))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru