Williams: "McLaren este interesata de Rosberg"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.08.2009
Frank Williams crede ca McLaren isi va manifesta oficial interesul pentru Nico Rosberg in cazul in care va renunta la serviciile lui Heikki Kovalainen.

Williams spera sa reuseasca in tentativa de a-l pastra pe Nico Rosberg in cadrul echipei si pentru sezonul urmator, insa lucrurile sunt complicate de dorinta pilotului dgerman de a lupta pentru victorii in 2010.

Pana in prezent, Rosberg a obtinut 29.5 puncte in acest sezon, insa nu a reusit sa termine niciodata pe podiumul de premiere. In plus, Rosberg este creditat cu sanse mari sa devina coechipierul lui Lewis Hamilton, in cazul in care McLaren va decide sa il inlocuiasca pe Heikki Kovalainen, fapt confirmat inclusiv de Frank Williams.

"Rosberg este pe lista noastra. Ma gandesc ca trebuie sa fie pe lista celor de la McLaren daca ei vor renunta la Kovalainen si cred ca Norbert Haug (n.r. - directorul departamentului de motorsoport al Mercedes) ar dori un pilot german. Vom vedea", a declarat seful echipei Williams citat de publicatia Autosport.

Williams a evitat sa vorbeasca in mod direct despre situatia lui Kazuki Nakajima, insa a sugerat ca echipa nu a decis inca daca japonezul va continua alaturi de echipa britanica.

"Nu va dura luni de zile, totul se va decide in urmatoarele saptamani in privinta primului pilot si sper ca la scurt timp dupa aceea si in privinta celui de-al doilea", a adaugat el.

De altfel, situatia este complicata de intentia celor de la Williams de a renunta la motoarele Toyota, iar Nakajima face parte din programul de dezvoltare al pilotilor din cadrul constructorului japonez. In plus, Williams crede ca Nico Hulkenberg, actualul pilot de rezerva, este pregatit sa isi faca debutul in Formula 1. "Probabil ca este pregatit. Cu totii trebuie sa invete, pentru ca toti fac greseli. Lewis Hamilton a facut mai putine decat oricine altcineva, dar cineva ca el vine din cer numai o data la 20 de ani", a incheiat oficialul britanic.

Via | Autosport

Comentarii (13)

  • Retineti asta pentru TOTDEAUNA toti carcotasii
    "Probabil ca este pregatit. Cu totii trebuie sa invete, pentru ca toti fac greseli. Lewis Hamilton a facut mai putine decat oricine altcineva, dar cineva ca el vine din cer numai o data la 20 de ani", a incheiat oficialul britanic.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mclaren_Mircea_1984
    Nu este nimic de retinut. Si un Senna sau Schumacher apar tot la 20 de ani, doar ca Frank Williams spune dupa cum bate vantul. Iar Senna a murit in masina lui, Schumi nu era interesat de Williams si i-a cam umilit, asa ca... mai ramane doar Lewis. Probabil ca maine poimaine o sa auzim ca ar fii interesat de motoare Mercedes. Si pentru ca nu stiu ceva foarte simplu. Genii sau oameni speciali sunt cam 90% din rasa umana, singura problema este daca sunt descoperiti, sau stiu sa-si foloseasca talentele cum trebuie. Evident in Romania... aceste valori nu exista. La noi sunt bagatorii in seama, doriti sau agitatorii ca tine. Sper sa intelegi morala.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Mai vezi-ti de treaba ta . Tot timpu trebuie tu sa comentezi ceva la ce postez eu si sa incerci sa iti bati joc de mine, ba ca nu stiu engleza, ba ca is agitator sau tot felul de aiureli. Stai in banca ta si ignora-ma lucru care si eu il fac. M-ai vazut pe mine sa mai comentez ceva la ce zici tu? Deci te rog, vezi-ti de treaba ta si nu mai te baga atata in seama ca nu iti dau atentie si nici satisfactia de a intra intr-o situatie conflictuala cu tine. Hai dute canta la alta masa ca n-am chef de tine. Degeaba faci tu pe interesantul pentru ca ai cel mai si mai infect caracter al unei persoane care exista. Desi nu te cunosc nu ma cunosti, duhoarea caracterului tau de 2 lei se simte prin fiecare cuvant pe care il postezi. Sper sa ma lasi odata in pace din moment ce si eu te las si nu mai comentez nimci la ce zici tu. Lasa-ma tu pe mine asa loser cum ma crezi tu si izolat in singuratatea comentariilor mele si nu mai tot te lega de ce zic eu. Nu vreau sa te jignesc sau sa fac eu pe superiorul sau sa te minimalizez dar crede-ma ca tu pentru mine esti un tantar ce nici macar nu exista, din nici un punct de vedere nici intelectual, nici ca si caracter nici material nici nimica. Si nici nu trebe sa bag eu in seama toti amaratii ca tine doar ca ma disperi cu rautatea asta a ta. Daca vrei sa vorbesti cu mine ca omul fara sa iti dai veninul afara pe gura, eu nu am nam nimic contra ta, nici nu iti port ranchiuna nici nu am ceva impotriva la a discuta cu tine, din contra m-as putea si imprieteni cu tine. Tocmai din asta trebuie sa reiasa valoarea unui om, prin faptul ca pe cei care sunt sub tine valoric trebuie sa ii tratezi ca egali sa nu le lezezi personalitatea in nici un fel prin nimic, nici prin aluzii fine nici prin atacuri directe. O zi buna sa ai.
    0 0
  • @neoGalaxy
    De mult am vrut sa-ti scriu dar acum nu ma mai pot abtine. Sunt foarte curios ce parere ai tu despre tine din moment ce contrazici pe oricine? De ce nu iti vezi de treaba ta? Expuneti parerea si mai lasa parerile altora in pace.
    0 0
  • Foarte bine i-ai spus acuma WestMclare
    Atat ii de rautacios si de agasant, o combinatie care efectic iti toaca nervii. Tot timpul are el ceva de completat, indiferent orice ce ar spune... oricat de argumentat ai expune ceva la oricate surse faci referire, oricat de logica ii constructia frazei, el mereu gaseste ceva ca sa faca el pe despteul, arunca asa ceva o combinatie de pseudo-morala imbinata cu rautate si subiectivism, si ca sa fie tot tacamul complet sau face un atac la persoana sau te raporteaza in sens peiorativ la o situatie neplacuta pentru repespectivul interlocutor. Are caracterul ala tipic de evreu parsiv, is convins ca ceva sange are...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mclaren_Mircea_1984
    Valoarea unui om sta nu in ceea ce spune ci in ceea ce face. De cand postezi aici, tot timpul tu si McLaren sunteti niste victime. Ba ca regulamentul este incorect, ba ca adversarii triseaza si sunt mai buni, ba ca tu nu faci greseli si ca esti perfect. Nu te mai victimiza atata. In tot ceea ce postezi aici discuti de caracter si personalitati, fara ca tu sa uiti ca personalitatea ta s-a vazut de la primul post. Nu ai curaj sa recunosti cand gresesti si nici nu crezi ca gresit vreodata. Astas este caracterul tau. Tu, saracul de tine esti o victima ca Lewis. Toti il urasc, iar este este Mesia in Formula 1. El este pilotul perfect care nu greseste si care stie totul, dar nu stie cand greseste sau macar sa recunoasca asta. Tu imi ignori posturile? Pai si de conteaza ceea ce scriu eu daca tu le ignori si nu te afecteaza asta? M-ai jignit la fiecare post, te crezi superior cu toti care exista pe lumea asta, doar pentru ca lumea ta este mica si tu ei singur in camera ta. Nu ai cu cine sa te joci si pentru ca nu vrei ca altii sa se simta bine, postezi toate frustrarile tale doar doar cineva te baga in seama.
    Daca intr-adevar ai un caracter mai bun ca al meu (imposibil din pacate) uite ce-ti recomand. Nu te mai plange ca esti o victima si accepta realitatea.

    O zi excelenta in continuare!

    Cand vei recunoaste ca Lewis a mintit, ca a gresit si ca este doar un simplu om, intr-o situatie favorabila, atunci frustrarile tale vor disparea. Nu vei mai fii o victima si nici nu vei mai simti ura sau nevoia de a fii superios. Incearca asa macar pentru o zii sa vezi ce fun este :) A fi suporter al unei echipe sau fan al unui pilot este sper dar linia dintre fan si extremist este foarte subtire iar tu esti mult dupa extremist.

    Iar de stari conflictuale sper ca nu ai crezut ca te-am iertat dupa ce mi-ai tinut teoria cu ca tu trebuie sa ma umilesti de fiecare daca cand postezi aici. Macar daca erai destept sa-ti ceri scuze si tot era un inceput bun. Iti doresc sa ai un caracter macar cat de infect il am eu pentru ca asa ai avea un caracter si ai putea lucra cu el. Iar de valoare ai dreptate, te-am tratat ca un egal si tot nu a fost bine.

    O zi excelenta in continuare!
    0 0
  • Scuze pentru ultimul comentariu NeoGalaxy
    Dar pana acum cateva minute eram foarte foarte nervos pentru faza cu ai zis ca is agitator sau bagator de seama si toata situatia cum tot ai icnercat sa ma minimalizezi. Repet, imi cer scuze pentru acel derapaj dar eram sub imperiul nervilor intinsi la maxim. Mii de scuze... sper sa le accepti. Hai ma sa nu ne mai tot certam atata, io ma saturat sincer de chestia asta. O zi buna sa ai si tu in continuare.
    0 0
  • Neogalaxy jur ca imi pare rau
    Stiu cam sarit calul si eu si te-am jignit pe bune, ma simt ca un rahat plouat acuma. Nu vreau sa mai ma cert cu nimeni, te rog accepta-mi scuzele pentru cand team jignit si eu ei hai sa uitam toate lucrurile astea ce chiar nu-si au sensul si sa nu ne mai certam. Eu cel putin n-o sa te mai atac cu nimic, sper ca nici tu, iar daca cumva o faci, nu mai raspund. Repet nu mai vreau cearta cu tine...
    0 0
  • Mi-e rusine acuma
    Si ma simt ca naiba de nasol si de vinovat. Nu trebuia sa incep nicio cearta si nici sa jignesc pe nimeni. In realitate nu-s genul asta de om. Accepta-mi scuzele te rog si nu te mai supar cu nimic. Nici nu mai postez deloc, adica daca postez nu mai atac pe nimeni, postez pentru mine cand ii vreun articol despre Mclaren.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mclaren_Mircea_1984
    Nu este nici o problema, intr-o zi o sa fim prieteni. Si ce mi-ai spus tu este chiar putin pe langa ce am inghitit de la Join, DRAKo si Hakkinen. Sa fii fan al oricarui pilot in principal inseamna sa stii cand a gresit, pentru ca a fii bun este cel mai usor lucru posibil :).

    O zi excelenta in continuare!
    0 0
  • NeoGalaxy
    Vad ca ai amintit de mine pe aici. Ce anume ai inghitit de la mine? Nu crezi ca ceea ce ai "ighitit" este "rodul" comentariilor tale?
    0 0
  • @ NeoGalaxy chiar ma bucur sincer
    Ca mi-ai acceptat scuzele. Si eu as vrea sa fim prieteni sa stii... iar ca sa facem haz de necaz esti cu care am dialogat pe site-ul acesta chiar daca nu in cel mai placut mod cu putinta. Desi mi-e greu sa recunosc asta mai ales aici sa vada toti... sa stii ca ai avut dreptate, deoarece din atasamentul meu fata de Mclaren si cand nu era cazul eu tot am dat inainte, nu am facut decat sa starnesc dezaprobarea celorlalti useri si nimeni nu a vorbit sau dialogat cu mine... si nu mi-a picat tocmai bine asta... dar am recunoscut acest fapt acuma in fata ta ca sa demonstrez faptul ca imi pare rau si ca regret jignirile aduse sau lucrurile aiurea care nu aveau nici un sens sa le spun. O zi la fel de excelenta iti doresc si eu in continuare.
    0 0
  • *esti singurul
    am vrut sa spun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru