Williams: "Red Bull critică degeaba motoarele Renault"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Williams susţine că acuzaţiile formulate insistent de Red Bull cu privire la performanţele motorului Renault sunt nejustificate.

Red Bull Racing a criticat vehement în ultima perioadă performantele motoarelor Renault pe care le utilizează în Formula 1, afirmând că francezii ar trebui să primească permisiunea FIA de a upgrada unităţile la nivelul rivalilor de la Mercedes.

Până în prezent, FIA nu a dat niciun răspuns acestor solicitări, însă rivalii de la Williams consideră că pretenţiile celor de la Red Bull sunt nejustificate.

"Fac asta doar pentru a obţine un avantaj. Acest motor Renault a fost deseori în pole position în acest sezon. Nu puteţi să-mi spuneţi că nu are suficientă putere. Ei fac doar un lobby pentru upgrade şi asta este în regulă, pentru că face parte din afacere. Aceste echipe încearcă să-şi întărească poziţia", a declarat Sam Michael, directorul tehnic al echipei Williams.

Chiar dacă afirmaţiile lui Williams privind performantele celor de la Red Bull sunt acoperite de fapte, Christian Horner a afirmat deseori că rezultate bune se datorează în primul rând caracteristicilor monopostului RB6.

Pe de altă parte, Williams utilizează din acest sezon motoare Cosworth, considerate cele mai slabe de pe grila de start.

Via | ESPNF1

Comentarii (4)

  • mobius (cel autentic)
    diversiune
    Sunt de acord cu Williams in ce priveste motoarele Renault. Sunt suficient de puternice, a se vedea plecarile de pe loc si iesirile din viraje, cat despre fiabilitate, dupa parerea mea, sunt chiar cele mai bune (la motoare utilizate atat Red Bull cit si Renault stau cel mai bine).
    7 2
  • eu unul, nu
    oare cine-i mai crede si p-astia din f1? eu unul nu-i mai cred! parerea mea
    4 0
  • nelu 98
    RENAULT
    sunt de acord cu tine RENAULT ARE CEL MAI BUN MOTOR
    5 2
  • george
    eu cred
    Si eu cred ca renault are un motor deosebit de bun!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru