Wolff va vinde acţiunile deţinute la Williams

de Daniel Popescu
Luni, 11.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff a admis că este nevoit să vândă acţiunile pe care le deţine la Williams din cauza faptului că a devenit director de motorsport la Mercedes.

Toto Wolff a devenit din acest sezon directorul departamentului de motorsport al Mercedes, însă omul de afaceri austriac continuă să deţină aproximativ 16% din acţiunile echipei Williams. Deşi iniţial afirma că acest lucru nu reprezintă o problemă, austriacul a dezvăluit că situaţia generează un conflict de interese care trebuie rezolvat prin vânzarea acţiunilor.

"În mod cert situaţia nu este aşa cum aş fi vrut. Nu mai am un rol operaţional la Williams, dar totuşi nu este ideal. Trebuie să mă descurc în mod responsabil cu acţiunile pe care le am şi nu să le vând oricui. Voi încerca să rezolv acest conflict de interese cât mai curând", a declarat el pentru publicaţia Der Standard.

Urmareste Automarket
În plus, Wolff a dezvăluit că Lewis Hamilton şi-a adus deja o contribuţie importantă prin modul în care s-a integrat în echipă.

"Hamilton nu numai că este un talent natural, dar înţelege foarte bine şi partea tehnică.

De asemenea, are atitudinea potrivită pentru angajaţi şi ştie cum să-i motiveze. După primele două zile de teste ştia după nume toţi cei 50 de mebri ai echipei de la circuit. Imaginea cu care este înfăţişat uneori de presa nu corespunde cu realitatea", a adăugat el.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru