Yamamoto revine la Hispania Racing la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.10.2010
Sakon Yamamoto va redeveni coechipierul lui Bruno Senna în Marele Premiu al Japoniei, potrivit documentelor oficiale transmise presei de către Hispania Racing.

Christian Klien l-a înlocuit pe Sakon Yamamoto în Marele Premiu al statului Singapore, după ce pilotul japonez a acuzat o toxiinfecţie alimentară.

Oficialii echipei Hispania Racing au refuzat în această săptămână să confirme linia de piloţi pentru cursa de la Suzuka, iar avancronica spaniolilor pentru Marele Premiu al Japoniei nu include nicio referire la piloţi.

Cu toate acestea, în programul oficial al echipei privind interviurile acordate presei în acest weekend Bruno Senna şi Sakon Yamamoto sunt trecuţi ca piloţi titulari, fapt ce confirmă intenţiile spaniolilor de a reveni la precedenta linie de piloţi. Informaţiile sunt întărite şi de faptul că Yamamoto va participa joi la conferinţa oficială de presă premergătoarea Marelui Premiu al Japoniei. 

Totuşi, acest lucru trebuie privind cu o anumită doză de rezervă, întrucât până la ora primelor antrenamente libere de vineri echipa este liberă să facă înlocuiri de ultim moment.

Via | FIAJonathan Noble

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru